Bulunuyor hocam ama orası da 300 artı komisyon ekliyor kartla alıma yine başa dönüyoruz sıfır fiyatına denk geliyor, benim derdim aslen, şuan işlemcisiz kaldım, incehesap indirimini beklemeye değip değmeyeceğini daha ziyade merak ediyorum çünkü düşerse herhalde bir orda 3000 bandında yakalarım gibi geliyor çoğunluk 3400 ve 3500 arası.Sarı sitelerde 3200tl civarında 0 kutulu 5600 bulacağını düşünüyorum
Maalesef bütçeyi daha artıramıyorum, gönül ister artırayım tabi ama hep iyinin iyisi var işteOyun anlamında aradaki farka degecegini düşünmüyorum ben de, hele ki bütçe sorunu varsa
Kalabalık bir şehirdeysen orda olma olasılığı daha çok görüşerek alabilirsiniz. Param güvende ile aynen alınmazBulunuyor hocam ama orası da 300 artı komisyon ekliyor kartla alıma yine başa dönüyoruz sıfır fiyatına denk geliyor, benim derdim aslen, şuan işlemcisiz kaldım, incehesap indirimini beklemeye değip değmeyeceğini daha ziyade.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef bütçeyi daha artıramıyorum, gönül ister artırayım tabi ama hep iyinin iyisi var işte
Elimde o kadar nakit olsa belki düşünürüm ama kredi kartıyla alacağım için mecbur yine düz satış sitelerinden araştırıyorumKalabalık bir şehirdeysen orda olma olasılığı daha çok görüşerek alabilirsiniz. Param güvende ile aynen alınmaz