Neler Yeni

Ryzen 5 5500 2450 TL'ye alınır mı?

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Elimde 3100 TL bütçe var, normalde 5600 alacaktım ancak stok bittiği için Amazon germany'de kaçırdım, gaming gecesi indirimlerinde bu rakamlara geriler mi yoksa ryzen 5 5500 iyi bir alternatif mi sizce? Ekran kartım RX 6600,şimdiden sağ olun yorumlar için.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Alınmaz bekle R5 5600 al. Almazsan duruma göre haqqus gen4 alırsam ben veririm sana 3e. Ciddi diyorum yarın haqqus gen4 alma niyetim var. Elimde 1 tane ddr4 set vardı zaten. Onlar boşa çıktı. Yine de umutlanma da. Bekle sen o işlemci yine düşer.

Gun J

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gürkan
5600 fanlı alma şansını yakaladığın zaman değerlendir. 5500 sonradan değişmek zorunda kalacağın ve seni bir kaç sene idare edecek bir işlemci. 5600 den aşağısını düşünme bütçen el veriyorsa.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz bekle R5 5600 al. Almazsan duruma göre haqqus gen4 alırsam ben veririm sana 3e. Ciddi diyorum yarın haqqus gen4 alma niyetim var. Elimde 1 tane ddr4 set vardı zaten. Onlar boşa çıktı. Yine de umutlanma da. Bekle sen o işlemci yine düşer.
Ben kredi kartıyla almayı düşünüyorum nakit şuan değil hocam, yine de sağ olun ama ikinci el piyasası bile absürd bu ryzen 5 5600'ün bazı insanlar sıfır fiyatında satıyor ikinci el ürünleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600 fanlı alma şansını yakaladığın zaman değerlendir. 5500 sonradan değişmek zorunda kalacağın ve seni bir kaç sene idare edecek bir işlemci. 5600 den aşağısını düşünme bütçen el veriyorsa.
Valla 3100 TL harici maalesef artırma şansım pek yok gibi

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
İlla fırsat olur.Sıfır ve ya ikinci elde olsa 5600 al hocam

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ben kredi kartıyla almayı düşünüyorum nakit şuan değil hocam, yine de sağ olun ama ikinci el piyasası bile absürd bu ryzen 5 5600'ün bazı insanlar sıfır fiyatında satıyor ikinci el ürünleri

Hocam ben şimdi hazır sistem alıcam. Sistem den işlemciyi söküp faturası ve kutusuyla size teslim edicem. Bu noktada sizin benden 3 bin liraya almanızla siteden almanız arasında fark yok tabi havale olacaksa. Faturaları yazılı şekilde de istiyorum sırf bu yüzden bir şey aldığımda. Hiçbr sıkıntı olmuyor bu şekilde.

R5 5600ü 3kdan ucuz bulma şansınız yok herhangi bir yerde herhangi bir zamanda. Bedavaya satılıyor zaten şuan daha ne olsun.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben şimdi hazır sistem alıcam. Sistem den işlemciyi söküp faturası ve kutusuyla size teslim edicem. Bu noktada sizin benden 3 bin liraya almanızla siteden almanız arasında fark yok tabi havale olacaksa. Faturaları yazılı şekilde de istiyorum sırf bu yüzden bir şey aldığımda. Hiçbr sıkıntı olmuyor bu şekilde.

R5 5600ü 3kdan ucuz bulma şansınız yok herhangi bir yerde herhangi bir zamanda. Bedavaya satılıyor zaten şuan daha ne olsun.
Hocam nakit almayacağım zaten havale yapma şansım yok sağ olun yine de

Gun J

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gürkan

Teknobiyotik şu an 3528 liraya kutulu ve fanlı 5600 satıyor. 400 lira daha bul uzun seneler kullan.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Teknobiyotik şu an 3528 liraya kutulu ve fanlı 5600 satıyor. 400 lira daha bul uzun seneler kullan.
Valla o kadar kolay olmuyor bütçe artırmak hocam hele bu zamanda, tek harcamanız teknoloji değilse işte ama sağ olun yine de

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Al geç ultrada her oyunu çok rahat oynarsin sonradan geçersin 5600 e kötü falan değil

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Al geç ultrada her oyunu çok rahat oynarsin sonradan geçersin 5600 e kötü falan değil
YouTube'da performans videolarını izlemiştim, çoğu oyunda ryzen 5 3600'den iyiydi performansı, sanırım tek eksisi hem önbellek ki render işleriyle haşır neşir olmadığım için beni çok etkilemez diye düşünüyorum, bir de pcie 4.0 desteği olmaması ama öte yandan arada 1000 TL fark var, az gelmiyor işte

FAG389

80+ Bronze
YouTube'da performans videolarını izlemiştim, çoğu oyunda ryzen 5 3600'den iyiydi performansı, sanırım tek eksisi hem önbellek ki render işleriyle haşır neşir olmadığım için beni çok etkilemez diye düşünüyorum, bir de pcie 4.0 desteği olmaması ama öte yandan arada 1000 TL fark var, az gelmiyor işte
Oyun anlamında aradaki farka degecegini düşünmüyorum ben de, hele ki bütçe sorunu varsa

Top Bottom