Hocam ilk defa karşılaştım GTA vesayre baya oyun oynadım CPU burner açtım Max 90 gördü orada NFS unboundda tam yüke falan girdi sonra %50 lerde takilmaya başladı değerler böyleGerçekten 93 derece ise ya işlemci fanın çalışmıyordur ya da termal macun başarılı sürülememiştir.
Fan çalışıyor bi söküp takayım mi montaji ben yapmamıştımfan işlemciye temas etmiyor olabilir normal değil bu sıcaklıklar
Fanı söküp takayım mıDediği gibi bir işlemciyi kontrol et istersen.
Ama hava da sıcak hocam birde cam kapalı bi camı açıp denesemDediği gibi bir işlemciyi kontrol et istersen.
Söküp takarsan tekrardan termal macun sürmen gerekir, elinde bulunuyor mu?Fan çalışıyor bi söküp takayım mi montaji ben yapmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanı söküp takayım mı
90 yine de aşırı fazla havadan olma ihtimali yok gibi bir şey.Fan çalışıyor bi söküp takayım mi montaji ben yapmamıştım
Fanı söküp takayım mı
Ama hava da sıcak hocam birde cam kapalı bi camı açıp denesem
Camla alakası olamaz normal değil yani bir sorun var belli. Fanı söküp termal macunu kontrol et belki sürmemişlerdir. Eğer öyleyse bir termal macun al gelince sür sonra tekrar tak.Fan çalışıyor bi söküp takayım mi montaji ben yapmamıştım
Fanı söküp takayım mı
Ama hava da sıcak hocam birde cam kapalı bi camı açıp denesem
Elimde macun bulunmuyor maalesefSöküp takarsan tekrardan termal macun sürmen gerekir, elinde bulunuyor mu?
90 yine de aşırı fazla havadan olma ihtimali yok gibi bir şey.
İlk defa bu kadar yüksek sıcaklık gördüm diğer oyunlarda yani en fazla 80 falan görüyorduCamla alakası olamaz normal değil yani bir sorun var belli. Fanı söküp termal macunu kontrol et belki sürmemişlerdir. Eğer öyleyse bir termal macun al gelince sür sonra tekrar tak.
Genelde 70 derecelerdeElimde macun bulunmuyor maalesef
İlk defa bu kadar yüksek sıcaklık gördüm diğer oyunlarda yani en fazla 80 falan görüyordu
genelde 60-70 olması zaten 93 dereceyi 1 kereliğine mi gördü yoksa sürekli mi o civarlarda şuanElimde macun bulunmuyor maalesef
İlk defa bu kadar yüksek sıcaklık gördüm diğer oyunlarda yani en fazla 80 falan görüyordu
Genelde 70 derecelerde
Evet ilk defa şuan gördüm burda hava sıcak zaten birazdan camı açıp deniycem belki farkeder olmadı bilgisayarcıya götüreyim yine macunlasın bi baksıngenelde 60-70 olması zaten 93 dereceyi 1 kereliğine mi gördü yoksa sürekli mi o civarlarda şuan
Demin arabaya bindik arabanın içi 51 dereceydi öyle bi sıcak varEvet ilk defa şuan gördüm burda hava sıcak zaten birazdan camı açıp deniycem belki farkeder olmadı bilgisayarcıya götüreyim yine macunlasın bi baksın