Neler Yeni

Ryzen 5 5500 /İ3 12100F RX 6600 Sistemler 11799 TL / 12199 TL

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Piyasada bi sessizlik sonra ufakta ufaktan böyle bir başlıyor ortalik pc kayniyo savaş gibi
Kaynadığı yok çünkü gerçekten fiyat performans pek yok mevcut olanlarda zaten stokta olan sistemler

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Kaynadığı yok çünkü gerçekten fiyat performans pek yok mevcut olanlarda zaten stokta olan sistemler
Hayır gerçek fp sistem olarak ben 1 2 haftadir 10 15k bandinda sistem bulamiyordum bu sistemde biraz fplik var ama daha iyisi cikarmi kdv indirimi falan derken

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayır gerçek fp sistem olarak ben 1 2 haftadir 10 15k bandinda sistem bulamiyordum bu sistemde biraz fplik var ama daha iyisi cikarmi kdv indirimi falan derken
Bence fiyat performans değil tam olarak he alınırsa kötü olmaz ama alınmasa da bişey kaybetmiş sayılmaz ya olmayacak sistem değil bu fiyata

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Çıkacak yakında Story atmıştı PC hocası
Ozaman beklemeye devam en son donanim arşivi 10k sistem cikartigindan buyana bekliyorum onu kacirmistim yani 3 ayi gecti hala bekliyorum taş olsa çatlar ilk masaüstü bilgisayarım olcak laptop varda youtube 720p video zar zor aciyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ozaman beklemeye devam en son donanim arşivi 10k sistem cikartigindan buyana bekliyorum onu kacirmistim yani 3 ayi gecti hala bekliyorum taş olsa çatlar ilk masaüstü bilgisayarım olcak laptop varda youtube 720p video zar zor aciyor
Donanım Arşivi çıkarır mı bilmem ama çıkacaktır ya sistemler

Top Bottom