RYZEN 5 5500 PİN YAMULDU

Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar şuan işlemcimin termal macunun deiştirmek için çıkarttım ve daha önce aldığım ryzen işlemcilerinde böyle bir durum yaşamadım yeni almıştım 8 ay oldu artık değişltiriyim dedim ve çıkarttım herşeyini işlemci fanının çıkarttım işlemcinin kendiyle beraber geldi işlemcimde pin düşmesi yok kırılması yok hafıf yamuldu anakartta bi zarar yok bir bilgisayarcı yapabilirmi bunu ve yaparsada neakdar bi fiyata yapar tahmini ortalama

Merhaba arkadaşlar şuan işlemcimin termal macunun deiştirmek için çıkarttım ve daha önce aldığım ryzen işlemcilerinde böyle bir durum yaşamadım yeni almıştım 8 ay oldu artık değişltiriyim dedim ve çıkarttım herşeyini işlemci fanının çıkarttım işlemcinin kendiyle beraber geldi işlemcimde pin düşmesi yok kırılması yok hafıf yamuldu anakartta bi zarar yok bir bilgisayarcı yapabilirmi bunu ve yaparsada neakdar bi fiyata yapar tahmini ortalama
Bu taneyse çalışabilir. Soğutucu takarken zorlamalarda olabiliyor

4-5 taneyse kendin de yapabilirsin elin titremiyorsa. 3-4 sene önce fanı çıkartırken işlemciyle birlikte geldi ryzen 5 3600 5-6 ğin yamuktu hafif, iğneyle kendim düzelttim taktım çalıştı

Cımbızla veya iğneyle hafif hafif çok yavaş ittir tersi yöne doğru hiçbir şey olmaz

knk aslına 2 3 pin yamulduysa iğne cımbıcla falan düzelte bilirsin

Geri