genelde fps oyunu olarak valorant oynarım onun dısında klasık hıkayelı oyunlar sorun yasarmıyımFazla yapmaz ama işlemci biraz düşük kalıyor
16 GB kesin yapın hocam çok sıkıntı olur.gönül rahatlığıyla alabılırım yanı bu arada ram 8 gb yükseltmelimiyim
5600 alamam suanda kimisi yapmaz diyor kimisi yapar diyorhocam 5500 ile 7600 her türlü darboğaz yapar ben olsam 5500ü satar 5600a geçiş yapardım birde raminiz şuan 8 gb ise direk 16 yapın performansdan çok kayıp veriyorsunuz 8 ram yüzünden
onu yapabılırım darboğaz yapmıcaksa sorun yok16 GB kesin yapın hocam çok sıkıntı olur.
valorant işlemci ağırlıklı diye biliyorum hikayeli oyunlar da darboğaz yermiyimYani full işlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksan alınabilir fakat diğer türlü darboğaz olabilir olsa da bence aman aman hissetmezsin. Çok arada kaldım diyorsan 6650 XT al geç.
Hikaye oyunlarında darboğaz olacağını sanmam. Ayrıca 16 GB ram yapmayı kesinlikle öneririm.valorant işlemci ağırlıklı diye biliyorum hikayeli oyunlar da darboğaz yermiyim
16 gb kesinleşti darboğaz konusu kafamıu çok karıstırmıstı teşşekür ederimHikaye oyunlarında darboğaz olacağını sanmam. Ayrıca 16 GB ram yapmayı kesinlikle öneririm.