Ryzen 5 5500 + rx 7600 Darboğaz

Bence yapmaz. Fps olarak sana yeter yapsa bile çokta hissedeceğini zannetmem. Şunu da göz önünde bulundur işlemci her türlü bir tık düşük kalıyor.

İşlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz yapabilir ama hikayeli oyunlarda sorun yaşatacağını düşünmüyorum.

gönül rahatlığıyla alabılırım yanı bu arada ram 8 gb yükseltmelimiyim

hocam 5500 ile 7600 her türlü darboğaz yapar ben olsam 5500ü satar 5600a geçiş yapardım birde raminiz şuan 8 gb ise direk 16 yapın performansdan çok kayıp veriyorsunuz 8 ram yüzünden

hocam 5500 ile 7600 her türlü darboğaz yapar ben olsam 5500ü satar 5600a geçiş yapardım birde raminiz şuan 8 gb ise direk 16 yapın performansdan çok kayıp veriyorsunuz 8 ram yüzünden
5600 alamam suanda kimisi yapmaz diyor kimisi yapar diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 GB kesin yapın hocam çok sıkıntı olur.
onu yapabılırım darboğaz yapmıcaksa sorun yok

Yani full işlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksan alınabilir fakat diğer türlü darboğaz olabilir olsa da bence aman aman hissetmezsin. Çok arada kaldım diyorsan 6650 XT al geç.

Yani full işlemci ağırlıklı oyunlar oynamayacaksan alınabilir fakat diğer türlü darboğaz olabilir olsa da bence aman aman hissetmezsin. Çok arada kaldım diyorsan 6650 XT al geç.
valorant işlemci ağırlıklı diye biliyorum hikayeli oyunlar da darboğaz yermiyim

valorant işlemci ağırlıklı diye biliyorum hikayeli oyunlar da darboğaz yermiyim
Hikaye oyunlarında darboğaz olacağını sanmam. Ayrıca 16 GB ram yapmayı kesinlikle öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,530
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri