Neler Yeni

RYZEN 5 5500H - RTX 2050 DÜŞÜK FPS VE DROP SORUNU, LÜTFEN YARDIM..

invictaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Merhaba,

Lenovo 82K202BRTX16 Ryzen 5 5500H - RTX 2050 4GB - 16GB RAM bir laptop aldım, league of legends'ta ne yaparsam yapayım yükün gpu'ya binmesini sağlayamıyorum, tüm ayarlar ultrada olmasında rağmen cpu yükü alıyor ve düşük fps alıyorum bu yüzden de oyunda yer yer drop yiyorum, laptopu valorant'ta ultra ayarlarda denedigimde sabit ortalama 270 fps alıyorum ancak bu league of legends'e geldiğinde ortalama 67 fps oluyor, farklı oyunlarda denemedim ancak gpu yoracak oyunlarda bunları yaşayacağımı sanmıyorum, konuyla ilgili yardimlarinizi ve tavsiyelerinizi beklliyorum..

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
efe araci
LoL çok problemli bir oyun ben 2600 işlemci ile +100 fps oynuyordum büyük ihtimal sorun riot games kaynaklı çoğu zaman olduğu gibi :D bi aralar bende de aynısı oluyordu dakka 7 den sonra fps 30 a sabitleniyordu değişik olaylar.

invictaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LoL çok problemli bir oyun ben 2600 işlemci ile +100 fps oynuyordum büyük ihtimal sorun riot games kaynaklı çoğu zaman olduğu gibi :D bi aralar bende de aynısı oluyordu dakka 7 den sonra fps 30 a sabitleniyordu değişik olaylar.
Yok mudur ya bi çözümü bunun...

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
efe araci
Yok mudur ya bi çözümü bunun...
20 adet ticketten sonra hextech repair tool atmamı söylediler bende bir sorun bulamadılar sonraki patch böyle bir sorun yaşamadım düzeltiler size de aynı şeyi öneririm.

Top Bottom