nays10 kodu ile 2550 ye aldım hocam sabahGüzel fiyat. Ah birde Nays ile geri ödemesi olsa.
Nereden aldın reisnays10 kodu ile 2550 ye aldım hocam sabah
Dfsbilsayar güvenilir, pazarama’dan aldım 2.5 küsüre geldi.Site güvenilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden aldın reis
peki hocam bu stok sogutucular gibi duran custom hava sogutucusu var mı birde 5600 alsam bile kendi sogutucusu 5-6 Ay Götürtmez mi benidaha kötü
zaten sonradan alabilirim sıvı soğutucu veya hava sogutucu hangisi daha kaliteli isepeki hocam bu stok sogutucular gibi duran custom hava sogutucusu var mı birde 5600 alsam bile kendi sogutucusu 5-6 Ay Götürtmez mi beni
hacılar pazaramada nays10 koduyla 2522 TL ye düşüyor. benim anlamadığım bu kodu girdikten sonra istediğimiz bir kartla alışverişi tamamlayabiliyor muyuz yoksa nays kartmı gerekli.
Direkt atılan ilk libnkten aldım kral nays. Fana gerek yoktu zaten gömdüm direkthangi siteden aldın dostum işlemciyi ?
Reis Bir Şey Soracağım Bu İşlemci Kutusuz Ve Fansız Geliyor Ya İkinci El İşlemci Gönderme Tarzı Bir Durum Yaşanma İhtimali Var Mı Yada Nasıl Anlayabiliriz Sıfır OlduğunuYapıştırın
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Gelen plastik kapalıdır büyük ihtimal.Reis Bir Şey Soracağım Bu İşlemci Kutusuz Ve Fansız Geliyor Ya İkinci El İşlemci Gönderme Tarzı Bir Durum Yaşanma İhtimali Var Mı Yada Nasıl Anlayabiliriz Sıfır Olduğunu
Reis Bir Şey Soracağım Bu İşlemci Kutusuz Ve Fansız Geliyor Ya İkinci El İşlemci Gönderme Tarzı Bir Durum Yaşanma İhtimali Var Mı Yada Nasıl Anlayabiliriz Sıfır Olduğunu
Bu tray yani tek işlemci olan satışlarda yanında stok fanı gelmiyore o zaman soğutucuda yok demektir onu da biz alıyoruz custom olarak öyle degil mi