Kupon kullansaydın keşke 2999tl ye alırdın. 100tl çok koymazdı.2 gun once 3149 a aldım
3 taksıt %0
sımdı 2899 a almak ıstedıgımde 3 taksıt yıne aynı fıyat
Kesinlikle alArkadaşlar sistemde r5 3500x ve rtx 2060 var işlemci yetmiyor gibi hissediyorum droplar oluyor sizce şimdiden upgrade yapıp 5600 alayım mı ucuzken mantıklı mı?
Hemen alArkadaşlar sistemde r5 3500x ve rtx 2060 var işlemci yetmiyor gibi hissediyorum droplar oluyor sizce şimdiden upgrade yapıp 5600 alayım mı ucuzken mantıklı mı?
Satıcı Magic distiribütör ürünü satıyor, sıfırdır merak etmeyin.
amazonda aldığım satıcı da düşürmüş 3bine daha kargoda geri veririm acelem yok iade alınır sanırımmontaj yapmadıysanız iade edilebilir. ama bu fiyata sanıyorum sınırlı sayıdadır. akşama sabaha biter diye tahmin ediyorum.
alıcak arkadaşları bilgilendirim bilmeyenler için tray demek kutusuz ve fansız geliyor bilginize güncel kullandığım işlemci tavsiye ederim bende tray almıştım.AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
sıfır olarak tercih edilebilir ikinci el fiyatları bu seviyede neredeyse
stok fan yeterli olur mu hocam r5 3600x ten yükselticemalıcak arkadaşları bilgilendirim bilmeyenler için tray demek kutusuz ve fansız geliyor bilginize güncel kullandığım işlemci tavsiye ederim bende tray almıştım.