Aderal
80+ Bronze
Hocam nasıl gözüküyor sizde bende gelmedi daha foto atar mısınızBaşka kargo firmasına aktarılmış Amazon'dan takip edebiliyoruz.
Hocam nasıl gözüküyor sizde bende gelmedi daha foto atar mısınızBaşka kargo firmasına aktarılmış Amazon'dan takip edebiliyoruz.
Benimki 8dk önce başka firmaya verilmiş 1-2dakika sonra da açıldı.Hocam nasıl gözüküyor sizde bende gelmedi daha
Handover to TP company (Dağıtım için muhabir firmaya verildi) böyle diyor bende en son ama amazona bir şey gelmedi henüzBenimki 8dk önce başka firmaya verilmiş 1-2dakika sonra da açıldı.
Sayfayı yenile.
Handover to TP company (Dağıtım için muhabir firmaya verildi) böyle diyor bende en son ama amazona bir şey gelmedi henüz
TR'ye yola çıkmış galiba tam anlayamadım bende.Bende böyle görünüyor ne anlama geliyor acaba?
İkimizinki birlikte geliyor muhtemelen amazon takipteki kısım da aynı@Marisquex bende de öyle gözüküyor.
bende de aynı şekilde.. bakalım bu hafta bitti sayıyorum ama haftaya gelsin de tek.Bende böyle görünüyor ne anlama geliyor acaba?
hocam normal kapalı kutu ürün mü nasıl bi foto alabilir miyiz? güvenlik bantı falan var değil mi? kutuda ezik kırık vs?4 ağustosta söylediğim siparişlerin biri bir gün geç ( gümrük işlemlerinden dolayı ) geldi ve siparişim 6 günde elime ulaştı konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler
Cuma-cumartesi ulaşır tahminiBende de son durum bu. Karabük'e bu hafta gelir mi acaba?
Sizin ne durumda hocam?Cuma-cumartesi ulaşır tahmini
MNG kargoya verilmiş. Şubeden çıkış yapmış. Diyor.Sizin ne durumda hocam?