Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Ryzen 5 5600🔥 3004.28 TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
NL den çıkınca bi 30 saat falan bekletiyo sonra çat İSTANBUULLL
Gelsin bakalım canavar 2017de r5 1600 ile aldığım TUF B450 Pro anakartın son işlemcisi olacak. Biosumu güncelledim bekliyorum :)
Benim işlemci bana pis sövecek a320 e takacağım 😅

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
Gümrükte ekstra bir ücret çıktı mı
siparişleri ayrı ayrı oluşturdum cünkü arkadaşım son anda karar verdi almaya. o yüzden iki ayrı sipariş oluştu. bir siparişim sorunsuz geçti . diğer siparişin kargo detaylarında ise "Ek ithalat belgeleri gerektiğinden gümrük işlemlerinde gecikme yaşanıyor. Lütfen kargo şirketi ile iletişime geçin." diye bir uyarı aldım ve hemen kargo firmasıyla iletişime geçtim . tc numaramı aldılar ve bir gün sonra gümrük işlemleri tamamlandı. Satıcısı amazon germany olduğu için herhangi bir gümrük ücreti çıkmadı fakat bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün ithal ederseniz amazonda size yardımcı olamaz mecburen zorlu bir prosedürü yerine getirmek zorunda kalırsınız . gümrüğe takılmamak istiyorsan iki şeye dikkat etmelisin. birincisi bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün sipariş etmemelisin. ikincisi de satıcı amazon olmalı . örn: amazon germany gümrük ithalat ücret depozitosunu sipariş esnasında alıyor (yani bir sipariş için ödemiş olduğum 3150 tl nin içerisinde gümrük ithalat ücret depozitosu mevcut ) ve senin yerine gümrük işlemlerini yapıyor.

Aderal

80+ Bronze
siparişleri ayrı ayrı oluşturdum cünkü arkadaşım son anda karar verdi almaya. o yüzden iki ayrı sipariş oluştu. bir siparişim sorunsuz geçti . diğer siparişin kargo detaylarında ise "Ek ithalat belgeleri gerektiğinden gümrük işlemlerinde gecikme yaşanıyor. Lütfen kargo şirketi ile iletişime geçin." diye bir uyarı aldım ve hemen kargo firmasıyla iletişime geçtim . tc numaramı aldılar ve bir gün sonra gümrük işlemleri tamamlandı. Satıcısı amazon germany olduğu için herhangi bir gümrük ücreti çıkmadı fakat bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün ithal ederseniz amazonda size yardımcı olamaz mecburen zorlu bir prosedürü yerine getirmek zorunda kalırsınız . gümrüğe takılmamak istiyorsan iki şeye dikkat etmelisin. birincisi bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün sipariş etmemelisin. ikincisi de satıcı amazon olmalı . örn: amazon germany gümrük ithalat ücret depozitosunu sipariş esnasında alıyor (yani bir sipariş için ödemiş olduğum 3150 TL nin içerisinde gümrük ithalat ücret depozitosu mevcut ) ve senin yerine gümrük işlemlerini yapıyor.
hocam sanıyorum sizin ikiside DLH ile geldi

YeLoTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berke Furkan
siparişleri ayrı ayrı oluşturdum cünkü arkadaşım son anda karar verdi almaya. o yüzden iki ayrı sipariş oluştu. bir siparişim sorunsuz geçti . diğer siparişin kargo detaylarında ise "Ek ithalat belgeleri gerektiğinden gümrük işlemlerinde gecikme yaşanıyor. Lütfen kargo şirketi ile iletişime geçin." diye bir uyarı aldım ve hemen kargo firmasıyla iletişime geçtim . tc numaramı aldılar ve bir gün sonra gümrük işlemleri tamamlandı. Satıcısı amazon germany olduğu için herhangi bir gümrük ücreti çıkmadı fakat bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün ithal ederseniz amazonda size yardımcı olamaz mecburen zorlu bir prosedürü yerine getirmek zorunda kalırsınız . gümrüğe takılmamak istiyorsan iki şeye dikkat etmelisin. birincisi bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün sipariş etmemelisin. ikincisi de satıcı amazon olmalı . örn: amazon germany gümrük ithalat ücret depozitosunu sipariş esnasında alıyor (yani bir sipariş için ödemiş olduğum 3150 TL nin içerisinde gümrük ithalat ücret depozitosu mevcut ) ve senin yerine gümrük işlemlerini yapıyor.
Açıklamaların için teşekkür ederim.Çok bilgilendirici yazmışsın.Benimki de yolda şuan , aynı gün almıştım.Güle güle kullan.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Hocam benimde gitti o yazı bilginiz varmı durum hakkında
Bilemiyorum. Tahminim belki Kargo şirketine devretmişlerdir. Ama gitmezdi diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benimde gitti o yazı bilginiz varmı durum hakkında
Ulaştım Amazon'a. Ürün gümrükte olduğundan dolayı takip edilemiyormuş. Gümrükten çıktığında tekrar takip edilebilecekmiş. Bana Tahmini pazartesi çıkar dedi. PAzartesiye kadar uzun bir süre değil mi ya bence bugün yarın çıkar.

Son düzenleme:

Aderal

80+ Bronze
Şu an Görebiliyor musun? Bende hala görünmüyor.
Hocam şu adresten AP ile başlayan kargo numaranı sorgula muhtemelen göreceksin. Benimkiyle aynı çünkü.

0F7CA78E-DE47-4F39-8C9A-F7C431EA5F2F.jpeg

Aderal

80+ Bronze
Bende de gümrükten çıktı diyor. O zaman niye amazonda hala detay gelmedi acaba?
Muhtemelen trdeki kargoya verilince gelecek

Bu Amazon’un canlı desteği gerçekten garip.

Adama diyorum ne zaman kargoya verilir?
En kısa sürede diyor bana.

Son düzenleme:

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Muhtemelen trdeki kargoya verilince gelecek

Bu Amazon’un canlı desteği gerçekten garip.

Adama diyorum ne zaman kargoya verilir?
En kısa sürede diyor bana.
Başka kargo firmasına aktarılmış Amazon'dan takip edebiliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,692
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom