Nasıl ya hiç yurtiçine geçti falan diye bilgi vermeden geldi öyle mi?Benim kargo gümrükte gözüküyordu. Haftaya kaldı herhalde derken az önce yurtiçi kargo ile geldi.
Dün gümrükten çekme işlemleri başlatıldı yazıyordu en son. Hiç başka bildirim güncelleme vs gelmedi ben de şaşırdım.Nasıl ya hiç yurtiçine geçti falan diye bilgi vermeden geldi öyle mi?
Amazon hesabımda e-fatura çıkmıyor teslim alanlar bir kontrol edebilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün gümrükten çekme işlemleri başlatıldı yazıyordu en son. Hiç başka bildirim güncelleme vs gelmedi ben de şaşırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paket kargo şirketine ulaştı güncellemesi gelmiş. Onu şimdi farkettim.
Paket içeriği nedir? Fatura var mı ve işlemci kutusunda kırık-ezik vs var mı_Benim kargo gümrükte gözüküyordu. Haftaya kaldı herhalde derken az önce yurtiçi kargo ile geldi.
Hayır daha hollandaya gidecek oradan istanbula geçecek var daha işi seninkininStandart teslimat ile almıştım şuan almanya da. Peki şimdi uçakla istanbula mı gidicek ?
Almanya dan hollandaya gitmesi ters oluyor. Benim firma sizinki gibi yol izlemiyor belki başka bir şey yapabilirlerHayır daha hollandaya gidecek oradan istanbula geçecek var daha işi seninkinin
Almanya dan hollandaya gitmesi ters oluyor. Benim firma sizinki gibi yol izlemiyor belki başka bir şey yapabilirler
Malesef dediğim gibi olacak çünkü diğer ürünüm sizinkiyle aynı firma. Rahat 1 haftası daha var onunAlmanya dan hollandaya gitmesi ters oluyor. Benim firma sizinki gibi yol izlemiyor belki başka bir şey yapabilirler
Fatura yok hafta içi ayriyeten gelecek sanırım. Kutuda ezik vs yok.Paket içeriği nedir? Fatura var mı ve işlemci kutusunda kırık-ezik vs var mı_
Hmm teşekkürler. Ayın 20 si gibi elime ulaşır o zamanMalesef dediğim gibi olacak çünkü diğer ürünüm sizinkiyle aynı firma. Rahat 1 haftası daha var onun