Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Ryzen 5 5600🔥 3004.28 TL

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Sipariş tarihi 4 Ağustos (Öncelikli teslimat)
Muhtemelen yarın ya da pazartesi günü elime ulaşır. DHL'e verilenlerin ürünleri çoktan teslim edilmişken bizimkiler daha yeni gümrükten çıkıyor. Ah APG ah..
Alıntıyı görüntüle
Aynı durumdayım ve aynı duyguları paylaşıyorum. Bence ÖNCELİKLİ TESLİMAT olanların hepsi DHL'ye verilip 5-6 günde teslim edilmeliydi. 147tl verdik kargoya ama şanslı olan adamınki DHL'ye verildi 2-3 gün oldu teslim alalı.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Sipariş tarihi 4 Ağustos (Öncelikli teslimat)
Muhtemelen yarın ya da pazartesi günü elime ulaşır. DHL'e verilenlerin ürünleri çoktan teslim edilmişken bizimkiler daha yeni gümrükten çıkıyor. Ah APG ah..
Alıntıyı görüntüle
MNG'ye yazın wp'den kargo takip no isteyin. Bundan sonra amazon güncellemiyor. Benimki dağıtımda Teelfoa kod geldi ama hala amazonda istanbul gözüküyor.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
MNG'ye yazın wp'den kargo takip no isteyin. Bundan sonra amazon güncellemiyor. Benimki dağıtımda Teelfoa kod geldi ama hala amazonda istanbul gözüküyor.
MNG destek hattı numarası mı var? MNG sitesinde öyle bişey yok iletişim kısmına da baktım. Buraya yazabilir misin? 0850 222 0606ya mı yazacağız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
MNG destek hattı numarası mı var? MNG sitesinde öyle bişey yok iletişim kısmına da baktım. Buraya yazabilir misin? 0850 222 0606ya mı yazacağız?
Buradan direk MNG Whatsapp hattına bağlanabilirsin.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Buradan direk MNG Whatsapp hattına bağlanabilirsin.
evet yazdım buraya. şuan mesai saatleri dışındayız dedi ama adıma düzenlenmiş bi kargo var sanırım. "göndericisi ya da alıcısı olduğunuz 760******** kargo faturası düzenlenerek k***** şubemize gönderilmiştir" dedi. başka bir ürün almadım ya da göndermediğime göre benimki mng de sanırım. takip no ver diyorum ssorgulamak istediğiniz kargonun takip nosunu girin diyo :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Osman Kadir Kaya
evet yazdım buraya. şuan mesai saatleri dışındayız dedi ama adıma düzenlenmiş bi kargo var sanırım. "göndericisi ya da alıcısı olduğunuz 760******** kargo faturası düzenlenerek k***** şubemize gönderilmiştir" dedi. başka bir ürün almadım ya da göndermediğime göre benimki mng de sanırım. takip no ver diyorum ssorgulamak istediğiniz kargonun takip nosunu girin diyo :D
yarın sabah mng'yi ara takip no hakkında bilgi verirler

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Bana kargomu almak için kod gönderdiler ve gelmedi bugün saçmalık.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Bana kargomu almak için kod gönderdiler ve gelmedi bugün saçmalık.
Hocam şubeye gitseydin bence. Yarın sabah arar takip kodunu alırım. Ne zaman şubeye geldi dağıtıma çıkmadan direkt alırım. Evde bekleyemem şahsen 😊

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Hocam şubeye gitseydin bence. Yarın sabah arar takip kodunu alırım. Ne zaman şubeye geldi dağıtıma çıkmadan direkt alırım. Evde bekleyemem şahsen 😊
Dağıtıma sabah 9'da çıkmıştı. Araçta olacağı için gitmedim ve gelmedi.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Dağıtıma sabah 9'da çıkmıştı. Araçta olacağı için gitmedim ve gelmedi.
hocam mesaj o saatte gelse de dağıtıma çıkmaları 11i buluyor. yarın 9da şubeyi arayıp "paketim dağıtıma çıkmasın kendim alacağım" deyip gidip alın öğleye kadar. yoksa öğleye kadar size sıra gelmezse pazar da dağıtım yapmazlar pazartesiye kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,250
Üyeler
162,932
Son üye
bgtmustafa
Top Bottom