ryzen 5 5600 alacağım yardım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
5600 alacağım sanırsam upgrade etsemde ekran kartını uyacaktır.
fanlı model lazım ki elimdekini satayım internette gamegaraj da 2950 lira sizce alıyimmi indirime kapmanyaya vesaire giriyormu.

fanlı model lazım ki elimdekini satayım internette gamegaraj da 2950 lira sizce alıyimmi indirime kapmanyaya vesaire giriyormu.
ne ara oldu ya pazaramada 2.400e fln alınıyodu bitmediyse bak

alabilirsin güzel bir model, ben de kullanıyorum ama yanına çok yüksek bir ekran kartı sıkıntı yaratabilir dar boğaz olarak. o yuzden 2 k monitor aldım 2 k da kullanıyorum besliyor herhangi bir sorun yaşamıyorum

pazaramada elektronik ürünlerde %10 kampanyası oluyor nays indirimiyle birleşince de fansız hali 2300e geliyodu ama bidaha gelir mi bilemem

alabilirsin güzel bir model, ben de kullanıyorum ama yanına çok yüksek bir ekran kartı sıkıntı yaratabilir dar boğaz olarak. o yuzden 2 k monitor aldım 2 k da kullanıyorum besliyor herhangi bir sorun yaşamıyorum
6700 xt ile darboğaz olmaz degil mi? Monitörü 1080p almıştım sıkıntı yaşamam umarım.

Geri