yeter gibi ama yeni kart alırsan mecburiRyzen 5 5600 ekran kartı olarakta r7 240 var elimde ekran kartı alana kadar 400w psu yeterli olurmu?
hmm bence daha üst seviye bir kart bak bende rx 590 var ilerleyen süreçte işlemci ve erkan kartını yükselteceğimyeni kart alırken psu da alcam zaten rx580 almayı düşünüyorum oda minimum 500w istiyor diye biliyorum
aslında rx6600 almayı düşünüyorum ama o kadar bütçem yok şuanhmm bence daha üst seviye bir kart bak bende rx 590 var ilerleyen süreçte işlemci ve erkan kartını yükselteceğim
hmm bir süre daha idare edip bence daha güncel kart alırsınaslında rx6600 almayı düşünüyorum ama o kadar bütçem yok şuan
Intel arc a750 bak rx 580 yetersiz artık güncel oyunlarda.aslında rx6600 almayı düşünüyorum ama o kadar bütçem yok şuan
Bence 600w al sana baya uzun süre yeterli olur yeni nesil kartlar çok az güç tüketiyor çünküyeni kart alırken psu da alcam zaten rx580 almayı düşünüyorum oda minimum 500w istiyor diye biliyorum
almışken 550w 80+ korumaları olan bilindik psu al. ileriye dönük olsun.Ryzen 5 5600 ekran kartı olarakta r7 240 var elimde ekran kartı alana kadar 400w psu yeterli olurmu?
üniversiteye mataryel ücreti vermiştim geri verceklerde daha para gelmedi para gelirse dediğin mantıklıYeter 400w fakat bence 650w 80+ bronze sertifikalı güç kaynağı alırsan uzun süre işini görür tekrar masraf yapmak zorunda kalmazsın önerceğim markada fsp.