Virüs taramasını Kaspersky ile yapıyorum tehtid bulmuyorMontaj hatası olabilir, virüs bulaşmış olabilir.
Rampage hackerkasa modelin ne
EvetStok fanmi kullaniyosunuz
Pek de anormal değil. Stok fanla 80-85lere falan cıkabiliyor.Virüs taramasını Kaspersky ile yapıyorum tehtid bulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage hacker
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Alternatif bir çözüm varmı?stokla fanla normal ben 96 derece gördüm dün kule tipi alırsan sorunun çözülür
termal macun değiştirebilirsin kule tipi kadar etki etmese de 5 - 8 derece fark edecektirAlternatif bir çözüm varmı?
Ryzen 5 5600 ve rtx 3060 lı sistemde dying light 1 de işlemci 85 dereceyi görüyor sebebi ne olabilir
Anladım peki işlemcinin çekirdek sayısını msconfig ile arttırırsam sıcaklık nasıl etkilenirtermal macun değiştirebilirsin kule tipi kadar etki etmese de 5 - 8 derece fark edecektir
çok etki etceğini sanmıyorum ama işlemciye undervolt yapabilirsin biraz daha az performans verir ama ısı sorununu çözerAnladım peki işlemcinin çekirdek sayısını msconfig ile arttırırsam sıcaklık nasıl etkilenir
Tamamdır teşekkür ederimçok etki etceğini sanmıyorum ama işlemciye undervolt yapabilirsin biraz daha az performans verir ama ısı sorununu çözer