kac dereceyi görürüm tahminenbende de ryzen 5 5600x var
bu soğutucu ile 62 derece üstü görmedim ses de yapmıyor öneririm.![]()
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin dediğin de bu herhalde bunda RGB var ama çok bi sıcaklık farketmez ryzen 5 5600 için fazla bi soğutucu.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bendeki 5600x bi tık daha fazla ısınıyor o haliyle en yüksek 62 sen de 60 civarı alırsın.o soğutucuların ikisini kağıt üzerinde aynı gözüküyor da rgb olan bi tık daha iyi ama benim dediğim fazlasıyla yeterlikac dereceyi görürüm tahminen
bir de bu
Thermalright AssassinX120 SE kac watt biliyorsan yazarsan seviriniim
3864 dedigi nedir?bendeki 5600x bi tık daha fazla ısınıyor o haliyle en yüksek 62 sen de 60 civarı alırsın.o soğutucuların ikisini kağıt üzerinde aynı gözüküyor da rgb olan bi tık daha iyi ama benim dediğim fazlasıyla yeterli
5 dk stres testine soktum, 6 saattir oyun oynuyorum onun etkisiyle 64 derece gördü 5600x, sağ altta kırmızıyla yazıyor sıcaklık.
o aldığı puan onu boşver sıcaklık sağ altta kırmızıyla yazıyor3864 dedigi nedir?
anladim tesekkür ederimo aldığı puan onu boşver sıcaklık sağ altta kırmızıyla yazıyor
Burst Assasin fazlasıyla yeterli ben onu kullanıyorum. assasin 120 se de çok abartı kaçar ama almak istiyorsan sana kalmışanladim tesekkür ederim
Thermalright AssassinX120 SE fazlasiyla yeter diyorsun yani
kasaniz mesh miydiBurst Assasin fazlasıyla yeterli ben onu kullanıyorum. assasin 120 se de çok abartı kaçar ama almak istiyorsan sana kalmış
Kasada da böyle duruyor
evetkasaniz mesh miydi
64 derece çok iyi bi değer zaten bu 5600x aşırı ısınan bi işlemci düz 5600 o kadar ısınmıyor rahatlıkla alabilirsinizkasaniz mesh miydi