İyi bir anakart + işlemci + kasa + güzel bir işlemci soğutucu al. 3070 felan takacağım diyorsun işlemcin ve ekran kartın yanar o kasanın içinde.Hazır bütçen yetiyorken 3 parçayı da değiştir hocam
3070'i ileride alacağım, ve son kez sana şunları sorayım hocam öncelikle kendime kasa alıcam onu geçiyorum, 1630 TL olan B550 Mortar mı , yoksa B550-A PRO mu 1900 TL, bir de işlemci soğutucuya gerek var mı şimdilikİyi bir anakart + işlemci + kasa + güzel bir işlemci soğutucu al. 3070 felan takacağım diyorsun işlemcin ve ekran kartın yanar o kasanın içinde.
B550-A PRO'ya değer o. çok iyi anakart. taşşş gibi.3070'i ileride alacağım, ve son kez sana şunları sorayım hocam öncelikle kendime kasa alıcam onu geçiyorum, 1630 TL olan B550 Mortar mı , yoksa B550-A PRO mu 1900 TL, bir de işlemci soğutucuya gerek var mı şimdilik
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070'i ileride alacağım, ve son kez sana şunları sorayım hocam öncelikle kendime kasa alıcam onu geçiyorum, 1630 TL olan B550 Mortar mı , yoksa B550-A PRO mu 1900 TL, bir de işlemci soğutucuya gerek var mı şimdilik
tamamdır hocam kasa için önü kapalı cam olsa sıkıntı olur mu yoksa illa önü delik delik mi alayımB550-A PRO'ya değer o. çok iyi anakart. taşşş gibi.
T6 Ultra alsan yeter.
Galax Revolution al. fiyatına göre iyi kasa.tamamdır hocam kasa için önü kapalı cam olsa sıkıntı olur mu yoksa illa önü delik delik mi alayım
Mortar'i bilmiyorum ama A PRO sağlam anakart. Fazla fazla yeter o işlemciye.1630 TL olan B550 Mortar mı , yoksa B550-A PRO mu
bütçem yetmiyor hocam kasa ve soğutucuya önce birisini almalıyım hangisi olsun?Galax Revolution al. fiyatına göre iyi kasa.
teşekkür ederimGalax al.