Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 5600 Nays İle 2375TL

Can...

80+ Platinum
Pazaramanın %10 indirimi + Nays CashBacki ile oluyor. Düz modelin fiyatı biraz oynayabilir tam hesaplamadım kendiniz bakarsınız.
R5 5600 TRAY

R5 5600 MPK

Ben MPK aldım, 2480'e geldi, bir daha fan ile uğraşmak istemedim.
Alıntıyı görüntüle

ÖNEMLİ EDİT:
Dostlar şöyle bir sıkıntı oldu, 3k ya aldığımız için faturada işlemci 1500 fan 1500 olarak bölünmüş. DFS i arayıp sordum MPK ürün olduğu için arıza durumunda fatura tutarı komple iade ediliyor dendi. Yani faturanızda böyle bir şey görürseniz korkmayın.

Alıntıyı görüntüle
Tray olmasa nays la uğraşmadan alcam 2624 tl ye itopya indirimi bekliyorum

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Indirim mi yapıyor hediye bakiye mi veriyor?
Nays: Türkiye İş bankasının bir markasıdır. Cashback(ödeme yaptıktan sonra nays hesabına kampanyaya göre geri ödeme yapıyor) veriyor. Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, N11, Pazarama Online Alışveriş ve Trendyol'dan yapacağın (ödeme yönteminde Nays'ı kullanacağın) alışverişte %10 cashback veriyor. (max 250 tl kazanabilirsin.)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Nays reklamı mı yapılıyor sürekli? Nays'ın verdiği harcanan üzerine tutar. Sonuçta indirim falan değil. Öyle bir algı oluşuyor ki sanarsın Nays kullanırsan indirim olacakmış gibi. Her başlıkta Nays var arkadaş.
Bilip bilmeden boş yorum yapma hoca.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,510
İsim
Kerem Çavuş
Nays reklamı mı yapılıyor sürekli? Nays'ın verdiği harcanan üzerine tutar. Sonuçta indirim falan değil. Öyle bir algı oluşuyor ki sanarsın Nays kullanırsan indirim olacakmış gibi. Her başlıkta Nays var arkadaş.
sen 2500 tllik şeyi satın aldıktan sonra 250tl sana nakit olarak iade olursa indirim olmamış mı olur

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
aslında arkadaş bi yönden haklı bi yönden haksız. Nays indirim yapmıyor. Geri ödeme yapıyor ama bu da indirim demektir, yani hem haklı hem haksız :D

bazıları fiyat olarak ödeme kısmında indirimli ödendiğini sanıyor olabilir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,510
İsim
Kerem Çavuş
aslında arkadaş bi yönden haklı bi yönden haksız. Nays indirim yapmıyor. Geri ödeme yapıyor ama bu da indirim demektir, yani hem haklı hem haksız :D

bazıları fiyat olarak ödeme kısmında indirimli ödendiğini sanıyor olabilir.
kupon olarak değil de nakit olarak iade ettiği için ne farkı varki

Degethyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atak Altundağ
O mesaja yorum olarak boş yapma diyebiliyorsan okuduğunu anlama koonusunda bir doktora görün derim. Bu iq seviyesine de son mesajımdır.

Ben Nays'ın ne olduğunu biliyorum ve sonuç olarak vereceği hediye tutar, bakiye ya da adına her ne dersen bunun da bir limiti var. Benim takıldığım nokta, çoğu başlık Nays'la alırsan şu kadar indirim olur gibi bir anlatımla açılıyor. Ha bu konuyu açan arkadaş açıklamasını da yapmış ama genel olarak algı bu yönde. Her başlığa Nays ile şu kadar falan diye yazmak ne kadar doğru ? Çünkü aslında o kadar değil, sen o parayı başka bir şey için kullanmak zorundasın, yani yine bir satın alma yapacaksın. Neyse uzatmaya gerek yok, herkesin düşüncesi kendine.

Can...

80+ Platinum

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,510
İsim
Kerem Çavuş
tray + fan dediği bildiğimiz kutulu şekilde mi gelcek yoksa işlemci tray yanına da poşete fanı sarıp mı göndericekler bilen var mı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
tray + fan dediği bildiğimiz kutulu şekilde mi gelcek yoksa işlemci tray yanına da poşete fanı sarıp mı göndericekler bilen var mı
Poşete sarıyorlar knk box değil. Ayrıca yukarda niye tartışıyosunuz. Nays geri ödeme yapıyor indirim yapmıyor. Boş yere tartışıyonuz yani.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,510
İsim
Kerem Çavuş
Poşete sarıyorlar knk box değil. Ayrıca yukarda niye tartışıyosunuz. Nays geri ödeme yapıyor indirim yapmıyor. Boş yere tartışıyonuz yani.
o olay çok güvenilir gelmedi ya keşke düz kutulu olsaydı , anlatmaya çalışıyorum da cevap vermem hata doğru diyosun adam indirim değil diyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,647
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom