NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,769
itopya iade mi alır hocam24k ya 4060 aldıktan 1 hafta sonra 5060ın 24k olması nedir ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İtopya da iade yok dimi

itopya iade mi alır hocam24k ya 4060 aldıktan 1 hafta sonra 5060ın 24k olması nedir ya
İtopya da iade yok dimi
Var hocam 14 gün hakkınız var24k ya 4060 aldıktan 1 hafta sonra 5060ın 24k olması nedir ya
İtopya da iade yok dimi
Var hocam 14 gün hakkınız var
itopya iade mi alır hocambi diğer de incehesap iade konusunda üründe kusur yoksa almıyorlar.
bakınız fiyat olarak kelepir deiyeceğimiz fiyatlara düştükten sonra zaten alınır herşeyin bi fiyatı ve alıcısı var ama şuan 8 gb ekran kartları yetersiz ki rakibi de var hem amd hem de intel tarafında bu fiyatlara en azından 12 gb sistem olmalı diye düşünüyorum şahsen benBu sistem için yazılan birçok şey geçen sene 4060'lı sistemler için yazılıyordu. Yok almayın, yok alınmamalı falan gibi şeyler. Arkadaşlar herkesin bütçesi ve kullanım amacı farklı olabilir. Mesela ben kardeşime geçen sene 4060'lı bir sistem almıştım ve şu an bile hala kullanıyor. Ne yapıyor derseniz eğer cs2 ve lol oynuyor. Ben neden şimdi gidip de 5070'li sistem alayım çocuğa ?
Yani o alınmaz bu alınmaz kafasından çıkın. 8GB ekran kartı da alınır gayet de. Mesela fiyattır. 5060'ı size 10k'dan vereyim bak nasıl kapış kapış alıyorsunuz...