ardakorkmaz06
80+
Tek tek toplayınca 20 bin ediyor.
O kampanyaya nasıl katılıyoruz? Ziraat kampanyasından bahsediyorum. Ayrıca ben de 15 ila 20 bin limitli Ziraat Kredi Kartı yok. Bankkart ve Gençkart var. Hangisiyle alışveriş yapsam puan gelir?Bende bu sistemi aldım 19.500 dü , 1.000 lira puan gelsin diye bluetooth kulaklıkla termal macun ekledim 20 bin oldu. birde 1500 liralık ektreme indirim olacak .17500 e geldi sistem bluetooth kulaklık ve termal macun ile
O mantıkla İtopya'dan hiç alışveriş yapmaman lazım.e ticaret firmasından 1 TL'lik ürün bile sipariş etmem.
türkiyede guvenli tek amazon diğerleri fasa fisoO mantıkla İtopya'dan hiç alışveriş yapmaman lazım.
Arama kısmına vatan yazmanız lazım 1.500 liralık puan için ama o kredi kartı için geçerli diğer kampnaya da beyaz eşya yazmanız lazım 20 bine tamamşamazsanız 250 puan gelir sadeceO kampanyaya nasıl katılıyoruz? Ziraat kampanyasından bahsediyorum. Ayrıca ben de 15 ila 20 bin limitli Ziraat Kredi Kartı yok. Bankkart ve Gençkart var. Hangisiyle alışveriş yapsam puan gelir?
Bankkartınızla yapacağınız alışverişinizde diye mesaj gelmişti bana. Kredi kartında geçerli lafı nerede yazıyor? Eğer kredi kartında geçerliyse, kredi kartımda şuan 4 bin limit var. Üzeirne nakit para ekleyerek kredi kartını kullanabiliyor muyum?Arama kısmına vatan yazmanız lazım 1.500 liralık puan için ama o kredi kartı için geçerli diğer kampnaya da beyaz eşya yazmanız lazım 20 bine tamamşamazsanız 250 puan gelir sadece
Ekstere yansıyacak diyor açıklamasında ocak ayında ki borçdan düşecekmiş, kredi kartınızda 4 bin lira limit varsa yararlanamazsınız öyle olmuyorBankkartınızla yapacağınız alışverişinizde diye mesaj gelmişti bana. Kredi kartında geçerli lafı nerede yazıyor? Eğer kredi kartında geçerliyse, kredi kartımda şuan 4 bin limit var. Üzeirne nakit para ekleyerek kredi kartını kullanabiliyor muyum?
Banka kartıda oluyorEkstere yansıyacak diyor açıklamasında ocak ayında ki borçdan düşecekmiş, kredi kartınızda 4 bin lira limit varsa yararlanamazsınız öyle olmuyor
açıklamasında ama ocak ayı ekstresine yansır yazıyordu, normal banka kartıyla nasıl yapacaklar bilmiyorumBanka kartıda oluyor
Ekstreye yansımak yerine direk banka kartına yansır.açıklamasında ama ocak ayı ekstresine yansır yazıyordu, normal banka kartıyla nasıl yapacaklar bilmiyorum