Beyler bu sistemi arkadaşıma alacaz sizce alınır mı oyunlarda kac fps verir ortalama
Eyw kral zaten YouTube dan baktim iyi bir sistem ama 2.el olduğu icin pek guvenemedim fiyati bana ucuz geldi biraz sizce uygunami koymuş normalmi2.el alma hocam bide oyundan oynua değişir youtubeden bakabilirsin hocam
böyle yazıyor açıklamadabu ne demek anlamadım da
NormalEyw kral zaten YouTube dan baktim iyi bir sistem ama 2.el olduğu icin pek guvenemedim fiyati bana ucuz geldi biraz sizce uygunami koymuş normalmi
En fazla 17 filan cikar monitör dahil2.el alma hocam bide oyundan oynua değişir youtubeden bakabilirsin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam en fazla kaça çıkarsın bütceyle ona göre sistem önerelim size
psu masrafı da var muhtemelen wattman yer arkadaş psu dandik olduğu için bu sistemdesıfır almanı tavsiye ederimHAQQUS-GEN-XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
bütçesi yeterse fsp hyper yapar arkadaşpsu masrafı da var muhtemelen wattman yer arkadaş psu dandik olduğu için bu sistemde
Psu yu normal yapinca 17k ediyor sence onumu alim yoksa bu 0 imipsu masrafı da var muhtemelen wattman yer arkadaş psu dandik olduğu için bu sistemde
Evet ankara 2.el zaten buldumda ucuza işte 2.el olunca pek güven vermiyorşehir neresi ankara mı ? , 2. el kendın topla ucuza gelir