aynı sistem bende var 6700xt olmadığı için driver sıkıntısı var ama ultrada şu ana kadar oynayamadığım oyun yok sanırsamA520 anakart
5600 işlemci
6700 xfx ekran kartı
3600mhz cle18 ram
Arkadaşlar 1080 p de Hikaye tabanlı oyunlarda kaç yıl götürür ultra ayarlarda sizce bilgisi olan kardeşlerim cevaplarmi
o nedir hocam 5600 6600 xt ikilsi mevcut otomatik açık olan bişey miAnakrt b550 al.memory access de aç tamam. İyi bir ikili. 5 yıl kafan rahat
Kendin açıyorsun biostan. Settings/Advanced/pcıe/pci resize bar support (enabled) yap.o nedir hocam 5600 6600 xt ikilsi mevcut otomatik açık olan bişey mi
o nedir hocam 5600 6600 xt ikilsi mevcut otomatik açık olan bişey mi
eyvallah açtım bilmiyordum teşekkürler
Driver sıkıntısı derken usta geç mi geliyor yüklenirken mi sıkıntu oyunlardami oluyor duzeltilmezmi ?aynı sistem bende var 6700xt olmadığı için driver sıkıntısı var ama ultrada şu ana kadar oynayamadığım oyun yok sanırsam
Ben mert bayantemur gencergamingteki sistemi aldım a 520de olmuyormu bu olay bu dediğin ne işe yarar tamAnakrt b550 al.memory access de aç tamam. İyi bir ikili. 5 yıl kafan rahat
sadece b550 demi açılıyor acaba b450 sh2 v2 de açılmaz mı acaba merak ettim.Anakrt b550 al.memory access de aç tamam. İyi bir ikili. 5 yıl kafan rahat
şu anda sitede driver beta sürümünde yani önerilen bir driver yok o yüzden beta sıkıntı yaratabiliyor bende wattman sorunu yapmıştı temiz kurulum yaptım şu anlık sıkıntı yokDriver sıkıntısı derken usta geç mi geliyor yüklenirken mi sıkıntu oyunlardami oluyor duzeltilmezmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben mert bayantemur gencergamingteki sistemi aldım a 520de olmuyormu bu olay bu dediğin ne işe yarar tam