volkanavci
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69
- İsim
- Volkan Avcı
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski işlemcim 5500 dü. 55 dereceye ulaşmıyordu bende. Test videolarımda var bulabilirsem atarım hatta.bende 5500 var stok fan ile 70'e yakın oynuyorum. 5600 araştırdığım kadarıyla kule tipi veya sıvı soğutmaya ihtiyaç duyan bir işlemci. Stok fan ile normal bir ısı değeri, mx4 ve kule tipinden sonra 15-20 derece kadar azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sapphire rx 6600.Ekran kartın ney senin sağlam bir şey olsa gerek o sıcaklık değeri iyiymiş.işlemcine gelecek olursan o değerler normal hatta 80 85 lere de ulaşabilir o değerlerde eh normal deniliyor. Kule tipi hava soğutucun iyiyse eğer 70in altında ve o civarlarda takılırsın .
Kaliteli macun önerebilir misin bana?Havalar bizim burada hala aynı hava sıcaklığı ancak temmuz aylarında etki eder oda belki ve şuan derecenizde bir anormallik görmüyorum
Hemen bakayım. Sizden de sağlam bir macun önerisi alabilirim? Bir sıkımlıkta olsa yeter.Dostum sıcaklıklarından emin değilsen stok fanla yapılmış %100 yükteki videoları izleyip karşılaştırma yap benchmark uygulamalarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende 5500 var stok fan ile 70'e yakın oynuyorum. 5600 araştırdığım kadarıyla kule tipi veya sıvı soğutmaya ihtiyaç duyan bir işlemci. Stok fan ile normal bir ısı değeri, mx4 ve kule tipinden sonra 15-20 derece kadar azalır.
Eski bilgisayarım varken RDR2 de test etmiştim. 5500 çok ısınan bir işlemci değil. 70 çok fazla o işlemci için. Bana göre tabii ki testleri izlemeni tavsiye ederim.