Neler Yeni

Ryzen 5 5600g entegre gpu performansı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Ryzen 5 5600g nin entegre grafik birimi performansı yani Radeon Vega 7 ETS 2 ve asetto Corsa da ne kadar yüksek FPS verir sizce? Lütfen değerlendirir misiniz rica etsem? Hani normal ekran kartını daha sonra alacağım için soruyorum. İncehesapta Nova Apu adlı bir sistem var ekran kartı olmayıp üstüne istediğim özelleştirme seçeneklerini de işaretlediğimde normalde 11.500 TL iken sadece 12.615 TL ye geliyor hadi bide banka da vade farkı yani biraz da faiz koysa diyelim 14 bin taş çatlasın 15 bin eder 3 taksite bölündüğünde bir taksit yani ayda sadece 5000 lira gibi makul bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu taksit günümüzde internet telefon faturaları elektrik su sıcak su ve doğalgaz gibi kira haricinde diğer gideratların ödenmesinde bile yetmeyebiliyor yani gerisini siz düşünün.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
M.Rüzgar Özen
Ryzen 5 5600g nin entegre grafik birimi performansı yani Radeon Vega 7 ETS 2 ve asetto Corsa da ne kadar yüksek FPS verir sizce? Lütfen değerlendirir misiniz rica etsem? Hani normal ekran kartını daha sonra alacağım için soruyorum. İncehesapta Nova Apu adlı bir sistem var ekran kartı olmayıp üstüne istediğim özelleştirme seçeneklerini de işaretlediğimde normalde 11.500 TL iken sadece 12.615 TL ye geliyor hadi bide banka da vade farkı yani biraz da faiz koysa diyelim 14 bin taş çatlasın 15 bin eder 3 taksite bölündüğünde bir taksit yani ayda sadece 5000 lira gibi makul bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu taksit günümüzde internet telefon faturaları elektrik su sıcak su ve doğalgaz gibi kira haricinde diğer gideratların ödenmesinde bile yetmeyebiliyor yani gerisini siz düşünün.
Youtube üzerinden bi bakıs at kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5 5600g nin entegre grafik birimi performansı yani Radeon Vega 7 ETS 2 ve asetto Corsa da ne kadar yüksek FPS verir sizce? Lütfen değerlendirir misiniz rica etsem? Hani normal ekran kartını daha sonra alacağım için soruyorum. İncehesapta Nova Apu adlı bir sistem var ekran kartı olmayıp üstüne istediğim özelleştirme seçeneklerini de işaretlediğimde normalde 11.500 TL iken sadece 12.615 TL ye geliyor hadi bide banka da vade farkı yani biraz da faiz koysa diyelim 14 bin taş çatlasın 15 bin eder 3 taksite bölündüğünde bir taksit yani ayda sadece 5000 lira gibi makul bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu taksit günümüzde internet telefon faturaları elektrik su sıcak su ve doğalgaz gibi kira haricinde diğer gideratların ödenmesinde bile yetmeyebiliyor bazen, gerisini siz düşünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtube üzerinden bi bakıs at kral
Hocam YouTube dan baktım çokça ama ne kadar doğru ve tarafsız yani orada güvenemedim yoksa izledim

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berkay Aydın
bence 15 pahalı eğer acileyetiniz yoksa bekleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Apu ile uğraşma bence. Bütçe varsa alınabilir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/12100f-arc-750-15-399.1082907/
Performans olarak ets 2 oynatır ama beklentiye girme. GT 1030 ayarında diye hatırlıyorum.
Max sistem için ayırcağım bütçeyi 20 bin diyorum aşmasın 20 bini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum konunun linkini attım zaten, girip mediamarket linkine tıklayacaksın basit. :)
Knkm özelleştirme seçenekleri yok Media Marktta yoksa fiyatı iyiymiş aslında güzel

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Yasuo Mehmet
Max sistem için ayırcağım bütçeyi 20 bin diyorum aşmasın 20 bini
İleride işlemci yükseltip keyfine bakarsın. A750 dx12 destekli olmayan oyunlarda kötü performans veriyordu diye hatırlıyorum. Bu durum için bir program gibi bir şey vardı. Daha sonra intel yazılım ile düzenledi mi bilmiyorum. 1080p için üzmeyecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,173
Üyeler
169,540
Son üye
Pandora
Top Bottom