Ryzen 5 5600G için alınabilicek ekran kartları

2060 super darboğaz yaparmı
Kurtarır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaparsa işlemciyi o.c moda alırsın oyun oynarken frekansı arttırır. Ben ryzen 3 3100 le rx 6600 xt kullanıyorum

yapmaz zaten ama 2060 superi ici açılmamış sıcaklığı 75 dereceyi geçmeyecek şekilde alırsanız iyi olur facebookta gpu world türkiye vardı orda belki makul fiyata bulabilirsiniz. Sahibinden de bazen fiyatlar şişik olabiliyor

Merhabalar hocam ekran kartı için 6600 uygun olur. 5000 serisi amd düşünme. Çok iyiler ama çok ısınabiliyorlar mining olma durumu çok fazla var...

Hangi tarz oyunları oynamayı seversin. Hikayeli oyunlar ise benim farklı bir önerim var. 2-3 sene hiç bilgisayarını değiştirmesen ekran kartı parasıyla geforce now üyeliği satın alsan. Yani şuan harcayacağın 5 k ile hikayeli oyun olarak 2- 3 sene seni idare eder. Ama online oyun oynuyorsan durum değişir.

Tüm ikinci el sitelerindeki RX 6600 veya XT modellerine bakıp muhakeme yapaeak aralarından birisini al.

Merhabalar hocam ekran kartı için 6600 uygun olur. 5000 serisi amd düşünme. Çok iyiler ama çok ısınabiliyorlar mining olma durumu çok fazla var...

Hangi tarz oyunları oynamayı seversin. Hikayeli oyunlar ise benim farklı bir önerim var. 2-3 sene hiç bilgisayarını değiştirmesen ekran kartı parasıyla geforce now üyeliği satın alsan. Yani şuan harcayacağın 5 k ile hikayeli oyun olarak 2- 3 sene seni idare eder. Ama online oyun oynuyorsan durum değişir.
hocam online oyunlar genellikle

1660 Super sizce nasıldır

hocam online oyunlar genellikle
Online oyunlar için önermem.

1660 Süper gayet iyi, bir üsttü de olabilir. 2060 veya 2060 süper ama donanım arşivi kanalından bir video yayınladı. Ondan sonra Nvidianın ekran kartlarının fiyatı çok arttı. Yani özetle 1660S maks 3k eder. 5k etmez...

beyler son bilgilendirme 3050 ti aldım sizce nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri