Ayrıntılı derken hocam ?Hocam bende 5600G alacağım. Aldığınız performansı ayrıntılı anlatma şansınız var mı acaba
Ayrıntılı derken hocam ?Hocam bende 5600G alacağım. Aldığınız performansı ayrıntılı anlatma şansınız var mı acaba
Max oynadigim oyun hitman 3 low da oynarim sorun etmem uzun yillar kullanacagim sorun cikartirmi bende ramleri senin gibi dusunuyorum dostum5600G daha güçlü ama 2X8GB ve en az 3600MHz RAM öneririm iyi performans için.
Ne kadar memnunsunuz, ne kadar güçlü, hangi oyunlarda nasıl değerler alıyorsunuz?Ayrıntılı derken hocam ?
Valla memnunum ben hocam 6core 12thread zatn sadece bf1 ve LoL oynuyorum.Ne kadar memnunsunuz, ne kadar güçlü, hangi oyunlarda nasıl değerler alıyorsunuz?
Fsr denediniz mi5600G kullanıyorum şuan fps oyunlarını çok rahat oynayabiliyorum fakat hikayeli oyunlarda en düşük ayarlarda bile 30 fps civarı alıyorum.
Fsr olan oyunları oynamadım.Fsr denediniz mi
Fsr kullanilabiliyormu?5600G kullanıyorum şuan fps oyunlarını çok rahat oynayabiliyorum fakat hikayeli oyunlarda en düşük ayarlarda bile 30 fps civarı alıyorum.
Kullanırsın sorun olmaz. İlerde gücü yetmemeye başlarsa da yanına sonradan bir RTX 3060 takarsın mis gibi oyun bilgisayarı olurMax oynadigim oyun hitman 3 low da oynarim sorun etmem uzun yillar kullanacagim sorun cikartirmi bende ramleri senin gibi dusunuyorum dostum
Ryzen 3 4100 cok sıkıntılı işlemci r5 Vega si ile 1030 arasındada dağlar kadar fark yok 5600 g al ilerde AMD f/p bir ekran kartı takarsan tüm oyunları oynarsinRyzen 5 5600g ile sistem kurmayi dusunuyorum nasil performans verir yoksa gt1030 lu ryzen 3 4100 lu sistem daha mi mantikli?