Snowman T6 Ultra onu soğutmaya yeterli mi?Stok soğutucu pek iyi değil.
Kutusu olanından çıkar.
Bilmem. Yorumlara bak.Bizdenhesaplı güvenilir mi ki ?
Kalkmıyor usta, kaldıramıyor.
Stok soğutucusu pek yeterli değil bana kalırsa, yukarıda dediğim gibi en aşağı o cpu soğutucuları alabilirsiniz. Bu arada lafı açılmışken söyleyeyim 120mm ucuz bir sıvı soğutma alıp pompa sesiyle uğraşmak ve o soğutucunun pek bir işe yaramamasını istemezsiniz, Fuma2 gibi sağlam hava soğutuculara bakın.Kutusu olanından fan çıkıyor mu?
Stok soğutucusu iyi iş çıkarıyor mu?
İnşallahEğer ki işlemciler böyle düşerse ve ekran kartları normal fiyata gelirse 6k 6.5k gibi nir bütçeye 5600X+Rtx 3050 li bir sistem dizebilcez sanırım
Boşver la kutuyu bir daha belki de kutusuz bu fiyata bulamazsın al geç cillop gibi işlemci cillop gibi fiyat.Kutulu 2450tl ye indirim bekliyorumda kutu hastalığım var nedense ama düşüneceğim.
Bizdenhesapli şikayeti çok gibi incehesaba 2450 tl ye kutulu gelmiştiBoşver la kutuyu bir daha belki de kutusuz bu fiyata bulamazsın al geç cillop gibi işlemci cillop gibi fiyat.
Gaming Gecesi'ni falan bekle Bizdenhesaplı'ya güvenmiyor ve kutulu istiyorsan.Bizdenhesapli şikayeti çok gibi incehesaba 2450 TL ye kutulu gelmişti
Umarım düşüncene ve düşüncenden çok daha üstlere kavuşursun.Bütçe olsa alırdım direkt, bu yaz 3100 + RX 570 bir sistem düşünüyorum.