OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Napim (!)Bütçe olsa alırdım direkt, bu yaz 3100 + RX 570 bir sistem düşünüyorum.
Napim (!)Bütçe olsa alırdım direkt, bu yaz 3100 + RX 570 bir sistem düşünüyorum.
Bu hafta gelir umarım , geçtiğimiz cuma gelmedi geçen haftaki cumada gaming gecesi olduğunu unutmuşdum.Gaming Gecesi'ni falan bekle Bizdenhesaplı'ya güvenmiyor ve kutulu istiyorsan.
Soğutulabilir.Bu işlemciyi Arctic eSports'un tek fanlı versiyonuyla soğutabilir miyiz? (OC yapılmayacak)
Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Fan olmayan modelini alın zaten sonra değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Çok iyi fiyat alacaklara hayırlı olsun.Fan olmayan modeli 2400 TL civarına düşmüş, zaten stok soğutucusu pek iyi olmayan bir işlemci bildiğiniz üzere.
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.529,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com