bu sistemde psu'yu XPG core Reactor yapıp ve Anakartı B550 tomahawk yapıp alabilirsiniz fiyat 14397 TL denk geliyor tomahawk da 2 RGB girişi var o yüzden onu önerdim fakat normal sistemde seçili olan anakartda alınabilir ve m2 ssd'yi 512 olan versiyonunu seçip 600 TL fiyat düşürebilirsiniz
Monitör olarak ne önerirsin bütçeden kısmak istemiyorum 1 kere alıyorsun sistemi SSD ekran kartı sonradan yükseltilir de monitöre 1 kere para vericeksin 2k 144,240hz almayı düşünüyorum
Monitör olarak ne önerirsin bütçeden kısmak istemiyorum 1 kere alıyorsun sistemi SSD ekran kartı sonradan yükseltilir de monitöre 1 kere para vericeksin 2k 144,240hz almayı düşünüyorum
En ucuz Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
monitör kalitesi hakkında bilgim yok pek öneri yapamam daha düşük fiyatlıları da var 165 hz diye size bunu önerdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sinerji fiyat düşürmeniz için önerim m2 ssd yi böyle seçip resimde işaretlediğmi.
ve psu ise bunu seçip işaretlediğim fiyatı 13408 TL ye getirebilirsiniz diyer hiçbir bileşeni deişmenize gerek yok monitörünüze böylece fazladan para eklemek zorunda kalmassınız fazla ve sistemi böyle satın alabilirsiniz.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
monitör kalitesi hakkında bilgim yok pek öneri yapamam daha düşük fiyatlıları da var 165 hz diye size bunu önerdim Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sinerji fiyat düşürmeniz için önerim m2 ssd yi böyle seçip resimde işaretlediğmi. Alıntıyı görüntüle
ve psu ise bunu seçip işaretlediğim fiyatı 13408 TL ye getirebilirsiniz diyer hiçbir bileşeni deişmenize gerek yok monitörünüze böylece fazladan para eklemek zorunda kalmassınız fazla. Alıntıyı görüntüle