gelip bilip bilmeden bunu yazıp bide ergen diyorsun cahil çocuk, aradaki ghz hız farkı var r5 5600 e göre daha hızlı ve x modeli daha az darboğaz yapıyor ucube seni hiçbirşey bilmeden tekrar yorum yapma bir konuya.
Bazı arkadaşlar anlamıyor . Şu işlemcileri normal stok ile kullanmayınız ben direk çöpe attım gelen stok işlemciyi çünkü hiçbir halta yaramıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşım senin soruna gelirsek hiçbir işlemci stok fanla kullanılmmıyyor malesef 80-90 dereceleri görüyor. Yani firmalar şu fanları neden yanında veriyor anlamıyorum anakart soğutucuyu görsünde kendini açsın diye mi? Düzgün bir kule tipi soğutma yada bütçeni zorla 240 mm sıvı soğutma al geç. Örnek veriyorum 1,35 v ile 4.4 ghz de sabit 3600x kullanıyorum. Stok fanla boşta 60 derece fakat şimdi birton uygulama açık 42 44 derece arası
gelip bilip bilmeden bunu yazıp bide ergen diyorsun cahil çocuk, aradaki ghz hız farkı var r5 5600 e göre daha hızlı ve x modeli daha az darboğaz yapıyor ucube seni hiçbirşey bilmeden tekrar yorum yapma bir konuya.