Herhangi bir B450-A520 yeter.2. el sistem diziyorum 3400 tl ye ryzen 5 5600x aldım buna fazla pahalı olmayacak bir anakart arıyorum öneri veya tavsiye verirseniz sevinirim.
b450 bios güncellemesi yapmak gerekir dediler doğrumudur acabaHerhangi bir B450-A520 yeter.
Doğru B550 ya da A520 de alabilirsin. Bunlarda güncelleme gerekmez.b450 bios güncellemesi yapmak gerekir dediler doğrumudur acaba
hocam a520 b450 iş görecektir kendim a320 de kullanıyorum sorunsuz fakat bende eskiden kaldığı için değiştirmedim eğer ucuza b550 bulursanız b550 alın pci 4.0 oluyor veriyolu2. el sistem diziyorum 3400 tl ye ryzen 5 5600x aldım buna fazla pahalı olmayacak bir anakart arıyorum öneri veya tavsiye verirseniz sevinirim.
evet hocam büyük ihtimalle gerekir ama ikinci el alacaksanız satıcıdan rica edersinizb450 bios güncellemesi yapmak gerekir dediler doğrumudur acaba
aslında sıfır bir anakart almayı isterim ama pahalı açıkçası maks 3500 tl verebilirim anakart için 2-3 gündür araştırıyorumhocam a520 b450 iş görecektir kendim a320 de kullanıyorum sorunsuz fakat bende eskiden kaldığı için değiştirmedim eğer ucuza b550 bulursanız b550 alın pci 4.0 oluyor veriyolu
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam büyük ihtimalle gerekir ama ikinci el alacaksanız satıcıdan rica edersiniz
aslında sıfır bir anakart almayı isterim ama pahalı açıkçası maks 3500 tl verebilirim anakart için 2-3 gündür araştırıyorum
hocam bu arada kulefanınız var mı stok fan biraz yetersiz kalıyor işlemciye kendimde x olmayan modeli var ısınıyor yani kulefan kurtarıyoraslında sıfır bir anakart almayı isterim ama pahalı açıkçası maks 3500 tl verebilirim anakart için 2-3 gündür araştırıyorum
ben MSI B450 TOMAHAWK MAX ile kullanıyordum anakarta bios update gerektiriyor B450 nin üst seviye kartı 2.500 TL ye satmıştım bilgin olsun2. el sistem diziyorum 3400 tl ye ryzen 5 5600x aldım buna fazla pahalı olmayacak bir anakart arıyorum öneri veya tavsiye verirseniz sevinirim.
stok fan var şuanlık sistem aşırı derece eksik şuan stok fanla idare edicemhocam bu arada kulefanınız var mı stok fan biraz yetersiz kalıyor işlemciye kendimde x olmayan modeli var ısınıyor yani kulefan kurtarıyor
bios update nasıl yapılacağı hakkında pek bir fikrim yok olsa da yaparken ben bozarım netben MSI B450 TOMAHAWK MAX ile kullanıyordum anakarta bios update gerektiriyor B450 nin üst seviye kartı 2.500 TL ye satmıştım bilgin olsun
yapımı çok kolay bir adet flash bellek gerekiyor içerisine anakartının sitesinden girip en güncel sürümünü atıyorsun biosa girip m-flash kısmından updateyi yüklüyonstok fan var şuanlık sistem aşırı derece eksik şuan stok fanla idare edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios update nasıl yapılacağı hakkında pek bir fikrim yok olsa da yaparken ben bozarım net
sadece bu kadarsa yaparım 2 3 yere sordum saçma şeyler geveledileryapımı çok kolay bir adet flash bellek gerekiyor içerisine anakartının sitesinden girip en güncel sürümünü atıyorsun biosa girip m-flash kısmından updateyi yüklüyon