Hayirli olsunArkadaşlar benim ryzen 5 5600x işlemcim azönce kargodan geldi işlemcinin fotoğrafını paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı üstündeki yazılardan vs? Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.![]()
Bir sıkıntı olmaz.Arkadaşlar benim ryzen 5 5600x işlemcim azönce kargodan geldi işlemcinin fotoğrafını paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı üstündeki yazılardan vs? Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.![]()
hayırlı olsun güle güle kullanArkadaşlar benim ryzen 5 5600x işlemcim azönce kargodan geldi işlemcinin fotoğrafını paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı üstündeki yazılardan vs? Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.![]()
Hayirli olsun![]()
Teşekkürlerhayırlı olsun güle güle kullan![]()
Hayırlı olsun . İnşallah bende aynı pc yi 2-3 aya toplayacağımArkadaşlar benim ryzen 5 5600x işlemcim azönce kargodan geldi işlemcinin fotoğrafını paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı üstündeki yazılardan vs? Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.![]()
Napim (!)Arkadaşlar benim ryzen 5 5600x işlemcim azönce kargodan geldi işlemcinin fotoğrafını paylaşsam bir sıkıntı çıkar mı üstündeki yazılardan vs? Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.![]()
Teşekkürler 2850 TL stok fan mpkhayırlı olsun kaç milyona aldın hocam
Hayırlı olsun![]()
O fanı takma ya işlemciye yazıkTeşekkürler 2850 TL stok fan mpk
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanın resmi biraz bulanık heyecandan :ddsksnf
rica etsem aldığın yerin linkini paylaşırmısınTeşekkürler 2850 TL stok fan mpk
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanın resmi biraz bulanık heyecandan :ddsksnf