resitall
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- arda
ağır oyunlar oynayınca işlemcim çok fazla ısınıyor su bu yüzden sıvı soğutma almaya karar verdim fivem oynarken ekran kartım 92 derece işlemcim ise 87 derece oluyordu hatta boşta işlemcim 70 derece de çalışıyordu valorant gibi oyunlarda bile her zaman işlemcim 80 derece üstü takılıyordu. Black mesayı bile oynarken sürekli bilgisayarım kendini sıcaklıktan dolayı kapatıyordu bilgisayarı kurmaya götürdüğüm de fake macun sürmüşler kaliteli bir macun olsaydı bu sıcaklıkları görmezdim işlemciyi kutunun içerisinden çıkan kendi stok fanıyla kullanıyorum.
Bir tane sıvı soğutma buluyorum forum açıyorum nasıldır diye kötü diyorlar sonra başka bir model öneriyorlar sonra o modeli almaya karar veriyorum sonra bakıyorum başka bir yerde bu sefer o modeli kötülemişler bu sefer bende ne alacağıma karar veremiyorum böyle bir sürü modelden vaz geçtim şuan aklımda olan model lian li galahad 240 mm sizce nasıldır her yerde tavsiye ediliyor açtığım her forumda en az 1 kişi öneriyor almalı mıyım ? siz ne önerirsiniz model olarak
Bütçe Max 1900 ama zorlarsam 2000 yaparım
Kasam sharkoon tg 5 pro
kasanın üst tarafında kablolar var bu yüzden 280 mm ve 360mm takamıyorum
Ön taraf 360mm destekliyor fakat ön tarafa takmak istemiyorum bu yüzden 240mm önerirseniz daha iyi olur
Bir tane sıvı soğutma buluyorum forum açıyorum nasıldır diye kötü diyorlar sonra başka bir model öneriyorlar sonra o modeli almaya karar veriyorum sonra bakıyorum başka bir yerde bu sefer o modeli kötülemişler bu sefer bende ne alacağıma karar veremiyorum böyle bir sürü modelden vaz geçtim şuan aklımda olan model lian li galahad 240 mm sizce nasıldır her yerde tavsiye ediliyor açtığım her forumda en az 1 kişi öneriyor almalı mıyım ? siz ne önerirsiniz model olarak
Bütçe Max 1900 ama zorlarsam 2000 yaparım
Kasam sharkoon tg 5 pro
kasanın üst tarafında kablolar var bu yüzden 280 mm ve 360mm takamıyorum
Ön taraf 360mm destekliyor fakat ön tarafa takmak istemiyorum bu yüzden 240mm önerirseniz daha iyi olur