ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Yasal değil 6400 takarsan dava açılabilir (!) o işlemci ile 6400 cl32 kullanırsın rahat hatta 7200 de kullanılır anakartin desteklemesi lazım tabi
Kanka bakalim yapmaya calisiyorum suan cok derdo bu isler yaBen 6400 MHz RAM ile kullanıyorum o işlemciyi gayet rahat![]()
Olm dur bi yanlis yazdik tiye alma fowkdowmx bakalim kanka ilerde diyelim artikYasal değil 6400 takarsan dava açılabilir (!) o işlemci ile 6400 cl32 kullanırsın rahat hatta 7200 de kullanılır anakartin desteklemesi lazım tabi
Sıkıntı çıkmaz abimde 7500f 6400mhz cl32 lexar ram var akıyor ama Expo açma Expo çok berbat bir şey xmp devamKanka bakalim yapmaya calisiyorum suan cok derdo bu isler ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olm dur bi yanlis yazdik tiye alma fowkdowmx bakalim kanka ilerde diyelim artik
Kanka böyle yapiyorum dini baska yapmam gerkeen ayar var miBen 6400 MHz RAM ile kullanıyorum o işlemciyi gayet rahat![]()
Sol alt tarafta EXPO yazana bas hocam. Orada EXPO Tweaked olanı seçip kaydedip çık hocam.hocam tam neler yapmam gerekiyor
Aynen olmuş. Bir de Görev Yöneticisine girip Performans sekmesinden Bellek yazana tıklayıp tam ekran fotoğraf atar mısın?Kanka böyle yapiyorum dini baska yapmam gerkeen ayar var mi