Asus Prime X670-P-CSM
Dostlar almayı düşündüğüm anakart budur. Daha iyi öneriniz var mıdır? Overkill mi diye düşünmüyor değilim.
Dostlar almayı düşündüğüm anakart budur. Daha iyi öneriniz var mıdır? Overkill mi diye düşünmüyor değilim.
Bu ürüne bakmalısın.Asus Prime X670-P-CSM
Şurada B650 Tomahawk var. Gayet güzel bir anakart. Msi anakart konusunda çok basarili. Ben B650 Gaming Plus Wifi olanı kullanıyorum.Asus Prime X670-P-CSM
Hocam benim anakartın üstüne 1500 tl koyup 4 aylık b650m project zero alma fikri nasıl senceBu ürüne bakmalısın.
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam benim anakartın üstüne 1500 tl koyup 4 aylık b650m project zero alma fikri nasıl sence
msi pro b650 p benim anakartTOMAHAWK satarakmıı
bunu al gec o anakart 7500fe inanılmaz gereksizBu ürüne bakmalısın.
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kasan destekliyomu biliyosun o anakarta girişler arkadamsi pro b650 p benim anakart
Evet msi mag 100rda alıyorum adamdan anakart + 2klavye + 2 bin TL'ye anakart ve kasayı alıyorumkasan destekliyomu biliyosun o anakarta girişler arkada
vala senin anakarta iyi bence aksiyon aramamsi pro b650 p benim anakart
Beyaz ayrı olay yavala senin anakarta iyi bence aksiyon arama
bende indirimde diye vatandan 7600 tlEvet msi mag 100rda alıyorum adamdan anakart + 2klavye + 2 bin TL'ye anakart ve kasayı alıyorum
Beyaz ayrı olay y
ramlerin nedirBeyaz ayrı olay ya