The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bende dfs den aldım
Edit: hemen bir sor bakalım fark neymiş
sanki diğer çentiklerde silikon var gibi laAbiler Ryzen 5 7500f işlemci aldım, işlemcinin üst çeltikleri boş. Aldığım sitede ve tüm görsellerde alt ve yan çeltikler dolu ama bende öyle değil. Yardımcı olurmusunuz, bu normal mi. Teşekkürler
Ben de bu forumda bi kaç kişinin daha böyle konu açtığını görmüştüm sıkıntı yok gibi duruyor.Yani bir tane bile böyle bi görsel görsem biraz rahatlardım, forumlarda da yok sanki tek bana böyle gelmiş hissiyatı oluştu. Sağolsun arkadaşlar normal olduğunu söylüyolar genel olarak. Dediğiniz gibi bi test yapıcam sonucu paylaşırım. Ama sistemi kurmam sürer biraz
Bi ara üşenmeyip termal macun temizlerken bakıcam benim de içime oturdu şimdi hiç çekmemişim fotoğrafYani bir tane bile böyle bi görsel görsem biraz rahatlardım, forumlarda da yok sanki tek bana böyle gelmiş hissiyatı oluştu. Sağolsun arkadaşlar normal olduğunu söylüyolar genel olarak. Dediğiniz gibi bi test yapıcam sonucu paylaşırım. Ama sistemi kurmam sürer biraz
O iş yarına kalır ilk defa komple sistemi tek başına kuracamçakma olma ihtimalı çok düşük bende r5 7600 var hiç dikkat etmedim fakat zaten performanstan belli eder sahte olup olmadığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
performans testi yaparak anlarsın sahte olup olmadığını cpu-z indir sahte ise başka isim çıkar zaten
test ettinmi işlemciyi
aslında seninki gibi olması gerek ikiside malezya üretimi sonuçta arkadaştada vardı seninki gibiBende dfs den aldım Alıntıyı görüntüle
ben ilk toplamamda 45 dkya topladımO iş yarına kalır ilk defa komple sistemi tek başına kuracam
sence işlemci sahte ise performanstan belli eder mi? ben fark etmedim takarken ama performans normalaslında seninki gibi olması gerek ikiside malezya üretimi sonuçta arkadaştada vardı seninki gibi
gene bi sor satıcıya ben hiç denk gelmedim bu şekilde olanınaben ilk toplamamda 45 dkya topladım
sence işlemci sahte ise performanstan belli eder mi? ben fark etmedim takarken ama performans normal
Performansı normalse işlemcinin sahte değildirBi ara üşenmeyip termal macun temizlerken bakıcam benim de içime oturdu şimdi hiç çekmemişim fotoğraf![]()
Normal ya bi sorun yok oc bile yaptımPerformansı normalse işlemcinin sahte değildir
Kolun sert olması normal.İşlemciyi yuvasına otutturdum ama kapak yukarda kalıyo ve kol gerçekten çok sert kapağı esnetiyo peki bu normal mi