-Annatar-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,374
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Lütfen iyi inceleyin aynı sistem günlerdir zaten var ?
Direk bu şekilde alım yapmayınız.
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER ile Shart 7A- RTX Super arasında parçaları aynı seçtiğinizde sadece 700 liralık bir fark var. Bu fark ise kasadan kaynaklanıyor.
Zaten olan bir ürünü farklı parçalar ile sunmak EFSANE KASIM indirimi sayılmaz.
aynı sekilde bendeGameGaraj PSU ları kimden alıyorsa güvenemiyorum.
gelir birkaç güne Kasım geldiŞu sistemler vatanda gelse keşke. Vade farksız 3 taksit olsa direkt çekecek bir sürü tanıdığım var.
Aigo marka kullanıyorlar, vasat ürünler evet ama bu sistemi alıp psu yu satarsın, kaliteli psu takarsın çok masrafı olmaz.GameGaraj PSU ları kimden alıyorsa güvenemiyorum.
Yok hocam aynı cevabı yazdığım için alıntı yaptımOrada gamegarajda indirim var şeklinde konu açılmış. Ben sistemi ve fiyatını vurgulamak için, herkesin görebilmesi için konuyu açtım.
Çok iyi fiyat kaçırmasın sistem almayı düşünenler.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hocam kendim topluyorum en kaliteli markalar ile 5bin tl fark oluyor tavsiye etmem bu sistemi.Çok iyi fiyat kaçırmasın sistem almayı düşünenler.
Arkadaşlar çok iyi fiyat diyorsunuz kaçırmayın diyorsunuz ama neye göre?Çok iyi fiyat kaçırmasın sistem almayı düşünenler.