Hep yokuş yukarı
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Başka fark yok mu ?Asla yükseltilmez tek fark birinde dahili grafik var
Başka fark yok mu ?Asla yükseltilmez tek fark birinde dahili grafik var
fiyat kazık, yorumlar algı. Saat 19a gerek yok aç şimdi almaz kimse
Hayır niye darboğaz olsun.olm cidden anında bitmeyen ilk sistem bu olabilir,darboğaz yok mu bunda zaten
ne bilem usta bi ara buna benzer bi sisteme 2K da darboğaz yapar demişlerdi buradaHayır niye darboğaz olsun.
Bencede yok tek tek toplayınca da gayet avantajlı sistem. Geçenki PC hocasının sistemi önü kapalı İntel di. Üstelik bu AMD.Millet o kadar laf etti alınmaz edilmez diye sistem 30 dakika kalmadı ilanda ben ayni sistemi topladım anakart bir altını aldım yani a620m-k serisi rem 32 yaptim kasa msi yaptim 750 wat sogutucu ekledim phantom siprit 48500 geldi bide wifi ekledim yani bundan daha ucuzu yok bula bilen link atsin alacam
Yalan bilgi hocam.ne bilem usta bi ara buna benzer bi sisteme 2K da darboğaz yapar demişlerdi burada
tek tek toplama ile yakın fiyat oluyorsa avantaj olarak vade farksız 4-6 ay taksit olmalı mantıklı olması için ama bizim al satçılar yüzünden oda mantıklı olmuyor işte.![]()
İndirim Kaplanı V3 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Saat 19:00’da 45.999₺
Görüşleriniz neler?
Tek tek toplamayı ve toplamaktan anlamayan için idare eder. Bunun dışın da alınmaz artı ikinci el bu şekil de nakit verecek olduğunu düşünürsek daha iyi sistemler alınabilir.
hocam cevap verirseniz ona göre satın alıcam daCPU: 7700
GPU: rtx 5070 (galax)
Anakart: b650 mr
Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kioxia Exceria pro 1tb
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL
Kasa+PSU: Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa
bu sistem mi yoksa hazır sistemdeki 9600x işlemci yapılmış hali mi ve ramde patriot var onla değişcem