🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9070 XT Sistem 50.999 TL

Sistem toplamamış olsam ve vade farksız taksit seçeneği olsa yapıştırırdım bir tane bir kaç özelleştirme yaparak

Sistem toplamamış olsam ve vade farksız taksit seçeneği olsa yapıştırırdım bir tane bir kaç özelleştirme yaparak
Bu fiyatta bu sistem vade farksız taksitle çıkamaz bu arada tek tek toplamak daha mantıklı taksit işi için bu fiyata çıkar yine 9070xt

parçaları ekran kartı hariç çok tatmin etmedi, anakartı değişmesi lazım bence en az bi b650 yi hakkediyor sistem kasa ve psuyu beğenmedim ram 32 olmadı bence bu fiyata çok daha iyisi toplanır.

Son düzenleme:
Bu fiyatta bu sistem vade farksız taksitle çıkamaz bu arada tek tek toplamak daha mantıklı taksit işi için bu fiyata çıkar yine 9070xt
La a620ymiş anakart vazgeçtim hiç alınmaz tek tek toplayın

ekleme bide 8x2 ram varmış kaçın sistemden

Son düzenleme:
parçaları ekran kartı hariç çok tatmin etmedi ekran kartı değişmesi lazım bence en az bi b650 yi hakkediyor sistem kasa ve psuyu beğenmedim ram 32 olmadı bence bu fiyata çok daha iyisi toplanır.
toplanmıyor, harici hava soğutmayı da unutma

psu degiştirme seçenekleri çok kötü şöyle bi sisteme en az 750 800 watt altı bir psu koyulmaması gerekti

anakart a620 prime serisi rezalet muhakak anakart degiştirin ileri dönük a620 prime gibi düşük serilerde destek işlemci için max 65w üstünde problem yapıyor

2. 9070xt için güç kaynagı yetersiz minimum 850w lazım

toplanmıyor, harici hava soğutmayı da unutma
Toplanıyor abi daha geçen topladım b650li ve 32 ramli şekilde ayrıca 2 slotlu anakarta 8x2 ram cidden bu segmentte çok kötü anakart 4 slot olsa bi nebze tamam diyebileceğim ama bence bu sistem başarılı değil

Geri