Aynı ise 7600.Mrb dün konu açmıştım fakat kafam biraz karıştı netleştirmek için son bi konu açtım (ikisinin fiyatıda aynı siz hangisini önerirsiniz )
dahili gpu yu hiç kullanmayacağını da varsayarsak İptal etmeye bile gerek yoktu bence aynı direkt ikisi de7500f almıştım dün iptal etmiştim bunu alayım ozaman
ihtiyaç olursa diye ek özellik aynı fiyata her zaman daha iyidirdahili gpu yu hiç kullanmayacağını da varsayarsak İptal etmeye bile gerek yoktu bence aynı direkt ikisi de
şey de garip 7500f 6k , 7600 de 6.5k gözüküyor nette arkadaş aynı fiyata nasıl bulmuş anlamadım , yüksek ihtimal tray yerine kutulu tercih ediyor onun yerine tray + kule tipi soğutucu alsa çok daha mantıklı olurihtiyaç olursa diye ek özellik aynı fiyata her zaman daha iyidir
İtopya üzerinde buldum 6159₺ ve trayşey de garip 7500f 6k , 7600 de 6.5k gözüküyor nette arkadaş aynı fiyata nasıl bulmuş anlamadım , yüksek ihtimal tray yerine kutulu tercih ediyor onun yerine tray + kule tipi soğutucu alsa çok daha mantıklı olur
şey de garip 7500f 6k , 7600 de 6.5k gözüküyor nette arkadaş aynı fiyata nasıl bulmuş anlamadım , yüksek ihtimal tray yerine kutulu tercih ediyor onun yerine tray + kule tipi soğutucu alsa çok daha mantıklı olur
Kral bu arada senin başka yorumunu görmüştüm sanırım sende 7600 var memnun musun7600 net
7500f 'den çok az daha hızlı 7600 fakat 7600 de apu var ileride ekran kartını garanti yada kartsız kalırsan içindeki apu valo cs basit oyunları oynatabilecek düzeyde .Kral bu arada senin başka yorumunu görmüştüm sanırım sende 7600 var memnun musun
Watt performans açısından mükemmel işlemci snowman x4 ile soğuyor üzerine o.c basmama bile müsade ediyor .İtopya üzerinde buldum 6159₺ ve tray
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray Islemci | ITOPYA
AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray Islemci En iyi fiyat seçenekleri ile 100-000001015 ITOPYA.COM'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kral bu arada senin başka yorumunu görmüştüm sanırım sende 7600 var memnun musun
inşallah 15 inde hala stokta olur itopya da yapıştırmam lazım7600 net