Neler Yeni

RYZEN 5 7600 6.8GHZ ÇALIŞMASI (HİÇBİR ŞEY ELLEMEDİM)

burzzyfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak Özveren
Ben yaklaşık iki hafta önce bir hazır sistem aldım ve sistem şöyle;

-RYZEN 5 7600 3.8GHZ (TURBO 5.1)

-ASUS B650M-A WIFI II

-RTX 3060 12GB OC V2

-KINGSTON FURY BEAST 5200MHZ CL36

-ADATA 750 LEGEND

-COOLER MASTER LIQUID 240MM

normalde hiçbir ayar yapmadan oynuyordum fakat daha sonradan işlemci hızımı arttırabileceğimi öğrendim; cpu ratio'dan 5.1GHZ yaptım ve kullanmaya başladım ve bugün bilgisayarı açtığımda 6.8GHZ sabit çalıştığını gördüm; ve fake olabileceğini düşünüp benchmark testi yaptım ve işlemci maksimum 65 derece oldu, şu anda bu GHZ'de nasıl çalışıyor bilmiyorum ama zararı olur mu ve nedenini bilen var mı, bunu sormak istedim!..
-g05iaz.jpg

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

burzzyfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak Özveren
yanındakı * işareti ne anlama geliyor bılmıyorum onla ılgılı bısey olabılır bılen hocalarım yazsın
20.000 anormalmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanındakı * işareti ne anlama geliyor bılmıyorum onla ılgılı bısey olabılır bılen hocalarım yazsın
ve şu anda pc tam güçte değil biostan vs. biraz garip bunu demek ama ayarlarla daha fazla arttırılabilir puan bence sizce?

işlemci sıcaklığı 32 oldu şu anda xd

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
20.000 anormalmi

ve şu anda pc tam güçte değil biostan vs. biraz garip bunu demek ama ayarlarla daha fazla arttırılabilir puan bence sizce?

işlemci sıcaklığı 32 oldu şu anda xd
Tmm güzel.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
niye kızdın ki şimdi, bende sizin için uğraşıyom yatmadım; belki bi ilke imza atarız diye.. 🥹
kb hocam anlık sebebı sundan mıllet sasırıyor oha fln dıyor hatta bırısı kuantum pc bıle demıs bunları dememıze ragmen aklınızde bu soru kalması sınırımı bozdu

burzzyfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak Özveren
kb hocam anlık sebebı sundan mıllet sasırıyor oha fln dıyor hatta bırısı kuantum pc bıle demıs bunları dememıze ragmen aklınızde bu soru kalması sınırımı bozdu
kusura bakma 🥹 çok anlamıyom o yüzden pc kapatıyım mı sence yoksa kalsın mı galiba herkes uyudu artık

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
yok full açıktı
kapatırsanız belkı gıdebılır ama en azından hata ıse duzelır son kez kapatıp açıp bakın hala 6.8 se anormal ama normal degerlerse yazılımsal hata demektır

burzzyfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak Özveren
kapatırsanız belkı gıdebılır ama en azından hata ıse duzelır son kez kapatıp açıp bakın hala 6.8 se anormal ama normal degerlerse yazılımsal hata demektır
yani haklısınız eğer yazılımsal hata olsa pc'yi sınırsız açik kullanamam bir gün kapatmam gerekecek

yani haklısınız eğer yazılımsal hata olsa pc'yi sınırsız açik kullanamam bir gün kapatmam gerekecek
neyse şu anda burada her şey kayıtlı bir şey olursa inandırırız bi şekilde

Top Bottom