Neler Yeni

Ryzen 5 7600 7700xt sistem Monitör dahil 24k

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
konu sahibi indirim etiketini kapatırsa güzel olur bilmeyen alır sonra 5600 ile 4060 gelir adama sinir krizi geçirmesin :)
ha almak isteyen olursa da pazarama denesin, müşteri temsilcileri gerçekten ilgileniyorlar. mağduriyeti gidermek için.
Doğru söylüyorsunuz , insanları yanlış yönlendirmeyelim. İndirimi kapatamadım , indirim bitti yaptım
Gerçi araştırmadan direkt almak da doğru değil yani , ben zaten sistemi alın diye değil alınır mı diye paylaşmıştım.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
ekstra daha bi bilgilendirme yapayım eğer ki 5600 ile 4060 gelirse iade edemeyebilirsiniz sistemi
hazır sistem olduğu için elinizde patlayabilir sistem.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
YANİ YAKIN ZAMANDA YILBAŞI İÇİN BİRDEN FAZLA F/P SİSTEMİ ÇIKACAK ELİNDE SINIRLI DERECEDE PARASI OLAN YANAŞMASIN PARASI GELMEZ GEÇ GELİR TÜM FIRSATLARI KAÇIRIR.
Kim çıkaracak mesela , pc hocası 2 sistem çıkaracağını söyledi şu 2-3 günde.
29 kasımdaki gibi herkes bizi 31 aralık a kadar bekletirse ve bir cacık çıkmazsa çok kötü olurdu o yüzden bence 31 aralık a kadar da güzel sistemler çıkmalı ve almalıyız. İşi şansa bırakmamak gerek

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
Doğru söylüyorsunuz , insanları yanlış yönlendirmeyelim. İndirimi kapatamadım , indirim bitti yaptım
Gerçi araştırmadan direkt almak da doğru değil yani , ben zaten sistemi alın diye değil alınır mı diye paylaşmıştım.
ekstra daha bi bilgilendirme yapayım eğer ki 5600 ile 4060 gelirse iade edemeyebilirsiniz sistemi
hazır sistem olduğu için elinizde patlayabilir sistem.

• Beğen

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
nakitin varsa ekran kartını 2.el alıp kendin, hazır sistemlerden daha iyi parçalarla sistemini kurabilirsin.
f/p oranlarına göre kfg olan ürünler 2.el alıp sistemini yapmak mantıklı şuan için
çıkacak sistemler random ne geleceği belli/belirsiz.

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak Taşdemir
Kim çıkaracak mesela , pc hocası 2 sistem çıkaracağını söyledi şu 2-3 günde.
29 kasımdaki gibi herkes bizi 31 aralık a kadar bekletirse ve bir cacık çıkmazsa çok kötü olurdu o yüzden bence 31 aralık a kadar da güzel sistemler çıkmalı ve almalıyız. İşi şansa bırakmamak gerek
İTOPYA ÇIKARTACAK 31 ARALIĞA KADAR YILIN SON FIRSATI YAZMIŞ, SİNERJİ DE SAYAÇ KOYMUŞ , PC HOCASI 2 SİSTEM ÇIKARTACAĞINI SÖYLEDİ, VOK YOUTUBE YORUMLARINDA SİSTEM GELECEK DEDİ. VS VS

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
İTOPYA ÇIKARTACAK 31 ARALIĞA KADAR YILIN SON FIRSATI YAZMIŞ, SİNERJİ DE SAYAÇ KOYMUŞ , PC HOCASI 2 SİSTEM ÇIKARTACAĞINI SÖYLEDİ, VOK YOUTUBE YORUMLARINDA SİSTEM GELECEK DEDİ. VS VS
İtopya ve incehesap 29 kasım da akşama kadar bekletti efsane kasım diye hiç bir cacık yoktu.
O gün pc hocası beyaz sistem vardı ddr5 rtx 4060 sistem 20k'ya o kadar.
Hepsi bizi 31 aralık'a kadar bekletirse , show amaçlı 2-3 sistem çıkarırlarsa ve biz de açıkta kalırsak kötü olurdu :( umarım öyle olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup Çavuş
mantıklımı yeni çıktı

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Yılbaşı indirimleri demişken kasım indirimlerinde en iyi firma olan Vatan'dan nedense hiçbir ses yok. Bayağıdır sistem de çıkarmıyorlar.

• Beğen

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak Taşdemir
İtopya ve incehesap 29 kasım da akşama kadar bekletti efsane kasım diye hiç bir cacık yoktu.
O gün pc hocası beyaz sistem vardı ddr5 rtx 4060 sistem 20k'ya o kadar.
Hepsi bizi 31 aralık'a kadar bekletirse , show amaçlı 2-3 sistem çıkarırlarsa ve biz de açıkta kalırsak kötü olurdu :( umarım öyle olmaz
Haklısın ben zaten ekstra bir şey beklemiyorum 4060 sistemleri çıkartırlar çoğunlukla. İşine gelmedikleri için rx 7700 xt sistem çıkartmazlar. Ben b580 bekliyorum. Rx 7700 xt sistem gelirse f/p alırım. 4060 sistemi fırsat olarak hiçbir zaman görmeyeceğim fırsat olması için 16-17 ye satmaları lazım.

• Beğen

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,319
İsim
Kadir
%1 stopaj 1 ocaktan sonra yürürlüğe gireceği için ben son hafta iyi sistemler bekliyorum stok eritirler

• Beğen
Top Bottom