Ryzen 5 7600 kasa alınır mı??

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar 2.el bir kasa alıcam özellikleri altta belirticem bazı parçaların garantisi mevcut ekran kartı furkmakta max 65 derece ve parçalar nasıl değerlendirme yaparsanı sevinirim.

RYZEN 5 7600 5.1GHZ

ASUS A620M-E CSM

XPG GAMMİX 5200MHZ 16GB RAM

GOODRAM P500 512GB M2 SSD

THERMALRİGHT ASSASİNS KİNG 5 BAKIR BORULU KULE TİPİ SOĞUTUCU

EVGA FTW3 ULTRA RTX 3070Tİ 8GB (en tepe model kart)

DEEPCOOL ARGB KASA 4 ARGB FAN

FPS HYPER PRO 650w 80+ BRONZ PSU

yani dostum ekran kartı 65 derece güzel ama kaç dakikada hangi ortam sıcaklığında fan hızı % kaç ne şartlarda kullanıldı daha önce içi açıldı mı açılmadı mı tamir gördü mü ne amaçla içi açıldı psu hangi şartlarda kullanıldı markalar kaliteli güzel ama bu sorulara cevap aramak lazım diye düşünüyorum ben

yani dostum ekran kartı 65 derece güzel ama kaç dakikada hangi ortam sıcaklığında fan hızı % kaç ne şartlarda kullanıldı daha önce içi açıldı mı açılmadı mı tamir gördü mü ne amaçla içi açıldı psu hangi şartlarda kullanıldı markalar kaliteli güzel ama bu sorulara cevap aramak lazım diye düşünüyorum ben
Kart açılmamış güvenlik etiketi üzerinde 10 dk 65 derece psu garantisi devam ediyor oyun için kullanılmış hocam anakart ram olsun nasıl 27k alıcam

Güvenlik etiketi bir savunma değil cımbız ile ile onu kaldırmak zor değil ki 3070 ti garantisi bitmiş minimum 2 senedir karta bakım bile yapılmamış demek oluyor

Geri