Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,290
Soğutucu değil dediğim SSD.Dediğin soğutucuyu bulamadım
Soğutucu olarak bunlar arasında pek gerek yok. O soğutucu yeter şimdilik.
Soğutucu değil dediğim SSD.Dediğin soğutucuyu bulamadım
ssd iyi dursunEvet Phantom Spirit kullanıyorum fazlasıyla iyi. Oradaki tek kule olduğu için dedim. Çift kule ve tek kule ne kadar fark eder bilmediğim için biraz soru işareti ama iyidir.
corsaır daha iyi olmazmı kasayaböyle iyi bence kasayı da değiştirdim enermax yerine fsp yaptım fps psunun önde gelenlerindendir
Şimdilik olmasın hocam götürsün beni 3 seneSoğutucu değil dediğim SSD.
Soğutucu olarak bunlar arasında pek gerek yok. O soğutucu yeter şimdilik.
corsair +2400 koyuyor değmez. birde psu kasa ile beraber geliyor fsp en kaliteli psulardan sistemi psuya emanet ediyorsunuz bence fsp de kalsıncorsaır daha iyi olmazmı kasaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdilik olmasın hocam götürsün beni 3 sene
@bugra7768 @Matt MurdockAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle yaptım nasıl iyi mi?
Soğutucu önerin var mıdır?kasa fsp de kalsın corsaire gerek yok
Anladım sağol uyumsuzluk falan yapmaz parçalar değil mi?Kasa Enermax yeterli. SSD farka değer değiş derim.
Soğutucu da gerek yok kalsın o yeter 7500F için. 3 yılda yeter 5 yıl da.
7800 XT saf güçte biraz daha iyi ama tercihe kalmış. Ben 4070 seçerdim.Birde unutmadan şunuda sorayım Bu sistemin aynısının 7800xt lisi olan var hangisi daha iyi olur?
Yok yapmaz.Anladım sağol uyumsuzluk falan yapmaz parçalar değil mi?
10 gün içinde alacağım zaten sorun yokyine sabahı bekleyin, belki bu fiyata daha iyi sistemler vardır başkaları da baksın