Laptopta Ryzen alma derim. Laptop tarafında sıkıntı çıkarabiliyor. Güç olarak da 13500H daha iyi zaten.Laptop almayı düşünüyorum ikisinde de 4050 var sizce hangi işlemci daha iyi hangisi daha az sıkıntı çıkarır?
ddr4 yazıyor. Ryzen işlemcilere karşı aşırı ısınıyor, elinde kalır falan diyorlar ondan dolayı korkuyorum13500H DDR4 ise Ryzene yönel
Aga saka mı yaoıyorsun kim dedi onu benim 12500h lı 4050 laptop var. Güç tasarrufundan yüksek perfonmans moduna aldığım an hiç oyun google bile açmadan kendi kendine 50-70-85-95 diye kendi kendine boşta bile çok ısınıyor max ayarlarda oyun oynarken 95-100 dercelerde geziyor 103 105 gördüm max. yanında çektiği elektrikte cabası ildeyken max 1-2 saat pil ömrü alıyorum kapanıyor amd kullanan arkadaşlarım 6-8 saat pilde kullanıyor o intel ısınmıyor diyen kim çıksın karşıma gelsinddr4 yazıyor. Ryzen işlemcilere karşı aşırı ısınıyor, elinde kalır falan diyorlar ondan dolayı korkuyorum
7. Nesil ryzen laptoplar aşırı serin çalışıyor hocamLaptopta Ryzen alma derim. Laptop tarafında sıkıntı çıkarabiliyor. Güç olarak da 13500H daha iyi zaten.
Çoğunlukla ryzen'e karşı böyle bir ön yargı var ondan sordum cevap için teşekkürler. Birde sizce 75watt ekran kartı iyi midir, 120watt ile aralarında kaç fps fark olur?Aga saka mı yaoıyorsun kim dedi onu benim 12500h lı 4050 laptop var. Güç tasarrufundan yüksek perfonmans moduna aldığım an hiç oyun google bile açmadan kendi kendine 50-70-85-95 diye kendi kendine boşta bile çok ısınıyor max ayarlarda oyun oynarken 95-100 dercelerde geziyor 103 105 gördüm max. yanında çektiği elektrikte cabası ildeyken max 1-2 saat pil ömrü alıyorum kapanıyor amd kullanan arkadaşlarım 6-8 saat pilde kullanıyor o intel ısınmıyor diyen kim çıksın karşıma gelsin
Mesele ısınma değil o konuda iyi zaten. Hatta ısınma sorunu olan bir nesili de yok sanırım laptoptaki her nesili iyi o konuda. Optimizasyonda sorunları var. İntel o konuda laptopta çok iyi iş çıkarıyor.7. Nesil ryzen laptoplar aşırı serin çalışıyor hocam
ryzen 5 7640hs kaçıncı nesil oluyor acaba?7. Nesil ryzen laptoplar aşırı serin çalışıyor hocam
zen 4.ryzen 5 7640hs kaçıncı nesil oluyor acaba?
Ne demek Raptor Lake iyi? Zen 4 varken yüzüne bakılmaz. Her açıdan üstün Zen 4'ler. I-GPU'dan komut setine kadar hem de.Mesele ısınma değil o konuda iyi zaten. Hatta ısınma sorunu olan bir nesili de yok sanırım laptoptaki her nesili iyi o konuda. Optimizasyonda sorunları var. İntel o konuda laptopta çok iyi iş çıkarıyor.