Ryzen 5600 için ekran kartı seçimi

3060ti 6X 8-8.5 bandina bulunuyor, 3070 dip fiyat 9k temizini almak icin biraz daha cikmak lazim. Bu sebeple 3060Ti hem yeter hem de basiniz agrimaz hocam. Denk gelir 3070 alirsaniz da darbogaz hatri sayilir oluyor kafaya takacak derece degil yani
hocam zaten 1650 superden geçeceğim için hani o boyutsal performans farkı bana yetecektir sanırım 3060ti yöneleceğim marka model olarak bir öneriniz var mı 2 fanlı zotac palit falan var yakın çevremde ama biraz daha koyup 3 fanlı modellere yönelmeli miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben i3 12100f ile 3080ti kullanıyorum ekran kartına ağırlık veren oyunlarda ayarları maxa çekiyorum hiçbir sorun kalmıyor işlemcin zaten benimkinden iyi dediğin oyunlarda yeter fakat 8gb 256 bit olduğu için yeter diye düşünüyorum bende
anladım hocam ama genelde oyunları max ayarda oynamıyorum fps oyunlarına özel ayarlar yapılıyor ya düşük grafikler kenat yumuşatma vs öyle kullandığımdan ekran kartı kullanımı daha fazla düşecek

hocam zaten 1650 superden geçeceğim için hani o boyutsal performans farkı bana yetecektir sanırım 3060ti yöneleceğim marka model olarak bir öneriniz var mı 2 fanlı zotac palit falan var yakın çevremde ama biraz daha koyup 3 fanlı modellere yönelmeli miyim

anladım hocam ama genelde oyunları max ayarda oynamıyorum fps oyunlarına özel ayarlar yapılıyor ya düşük grafikler kenat yumuşatma vs öyle kullandığımdan ekran kartı kullanımı daha fazla düşecek
Asus Tuf, Gigabyte Gaming modellerini bulabilirsiniz hocam fiyat araligi cok dar sifirlardaki kadar fark olmuyor. 2 Fanli olarak Asus Dual sogutmasi cok iyiydi 3060 vardi bende onu onerebilirim. 200-300 TL gibi komik farka 3 fan veya kaliteli 2 fan alabilirsiniz

3060 3070 gibi kartları işlemci besler benim ekran kartı kullanımı %70 gibi kalıyor ortalaması

Asus Tuf, Gigabyte Gaming modellerini bulabilirsiniz hocam fiyat araligi cok dar sifirlardaki kadar fark olmuyor. 2 Fanli olarak Asus Dual sogutmasi cok iyiydi 3060 vardi bende onu onerebilirim. 200-300 TL gibi komik farka 3 fan veya kaliteli 2 fan alabilirsiniz
tamamdır hocam bir de şeyi sorayım tam bir bilgim yok bazı modeller bu bahsettiğim zotac falan 8 pin giga gaming oc modeli 8+6 pin sonra msi ventus3x var 8+8 pin hani kart zaten her türlü minimum 180 200w kullanıyor acaba tek pinli kart almak mantıksız mı 200w ı tek pinden vermemek adına

3060ti ın güncellemiş halini bulursan hemen al geç 3070 alınmaz 2 üründe 8 gb en f/p 3060ti gddr6x bellekli yeni sürümü

tamamdır hocam bir de şeyi sorayım tam bir bilgim yok bazı modeller bu bahsettiğim zotac falan 8 pin giga gaming oc modeli 8+6 pin sonra msi ventus3x var 8+8 pin hani kart zaten her türlü minimum 180 200w kullanıyor acaba tek pinli kart almak mantıksız mı 200w ı tek pinden vermemek adına
mantiksiz degil hocam gpu zaten ahim sahim gucte degil. gddr6x olanini yapistirin diger detaylar onemli degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,301
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri