Ryzen 5600 işlemci almalımıyım

Reaksiyon skoru
2
sistemim biraz eski gtx1660 super 200 gb mı ne normal ssd olması lazım 1tb hdd var b450m s2h ana kartım var ryzen 5 2600 işlemcım var oncelıkle ben genelde fps oyunları oynayan bır ınsanım o yuzden ekran kartı suanlık en azından bana yettıgıne dusunuyorum o yuzden soyle bır sorum olucak acaba m2 ssd mı almam lazım 500gb olur 1tb olur yada işlemcımımı degıstırmem lazım cunkı bu aralar cs2 gıbı valo gıbı oyunlarda fps kaybı yaşıyorum 180 hz monıtorum var ve fps cok dalgalı oldugu ıcın onun bıle hz ını kullanamıyorum bi yardımcı olursanız sevınırım

Ryzen 5600 valorant gibi oyunlarda iyi bir artış sağlar.

sistemim biraz eski gtx1660 super 200 gb mı ne normal ssd olması lazım 1tb hdd var b450m s2h ana kartım var ryzen 5 2600 işlemcım var oncelıkle ben genelde fps oyunları oynayan bır ınsanım o yuzden ekran kartı suanlık en azından bana yettıgıne dusunuyorum o yuzden soyle bır sorum olucak acaba m2 ssd mı almam lazım 500gb olur 1tb olur yada işlemcımımı degıstırmem lazım cunkı bu aralar cs2 gıbı valo gıbı oyunlarda fps kaybı yaşıyorum 180 hz monıtorum var ve fps cok dalgalı oldugu ıcın onun bıle hz ını kullanamıyorum bi yardımcı olursanız sevınırım
kesinlikle 5600 işlemci ile rahatlayacaksınızıdr mümkünse rami de 32gb yapn.

Evet 180hz için cok düsük kalmış işlemci.

5600 olur ama x3d işlemciler olursa daha sağlam olur cs2 için. 5700x3d vardı sanırım am4 serisinde fiyat olarak bi tık daha fazla

5600 kesınlıkle cıddı artış sağlar,ssd 2.elden ucuza 500 gb veya ara sıra olan indirimlerle 900 TL'ye falan çözerseniz güzel olabılır

5600 kullanıyorum bayadır tavsiye ederim. 500gb m2 ssd de alabilirsin

kesinlikle 5600 işlemci ile rahatlayacaksınızıdr mümkünse rami de 32gb yapn.
ram suan elımde 16 gb var yazmayı unutmusum galıba ama ramlar 2 sıde farklı marka onları da degıstırmeyı dusunuyorum ama oncelık bunlar gıbıme geldı dusununce

Geri