cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ben 4.6.3 Beta 4 kullanıyorum4.6.3 beta 4 buldum dur bakayım deniyorum
Ben 4.6.3 Beta 4 kullanıyorum4.6.3 beta 4 buldum dur bakayım deniyorum
4.6.3 beta 4 indir afterburner i , bide aida64 indir ayarlıcaz.afterburner veriyor sıcaklık eskiden programla oluyordu şimdi programa gerek yok işlemcinin mhz si gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
söyleyin de bende yapayım 4 ghz i
Herifler utanmasa elektrik vermeyecek 1.25V ne ya?Hayır. Çok iyi olanlar da var.
1.25 de 4.8 falan yapanlar
Ama onlar sanırım AMD tarafından elle seçilmiş en iyi silikonlular çünkü bu değerleri incelemelerde görmüştüm.Herifler utanmasa elektrik vermeyecek 1.25V ne ya?
Bunlar için özel siteler var. 100 tane alıp silikonuna göre ayırıp satıyorlar. İlginç işler cidden.Ama onlar sanırım AMD tarafından elle seçilmiş en iyi silikonlular çünkü bu değerleri incelemelerde görmüştüm.
MSI Afterburner 4.6.3 Beta 4 Download (guru3d.com) bu mu4.6.3 beta 4 indir afterburner i , bide aida64 indir ayarlıcaz.
Evet biliyorum ama çok pahalı oluyorBunlar için özel siteler var. 100 tane alıp silikonuna göre ayırıp satıyorlar. İlginç işler cidden.
kuruluymuş zaten bios da turbo bosst açık kapatayım mıevet bu bak geldi bende ama voltaj yok
gta 5 hata veriyor oynarken bi anda nedir bu hata biliyo musun sen hocam ?
Auto ayarlarda CPU frekans olarak neye boostluyor kendini?evet bu bak geldi bende ama voltaj yok
gta 5 hata veriyor oynarken bi anda nedir bu hata biliyo musun sen hocam ?